Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli 12. 5. 2024: Štíři dostanou šanci napravit staré křivdy, Blíženci si budou muset dát pozor na své okolí

žena, stach, vztek
Zdroj: Freepik
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 12. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Máte tendenci dělat věci jen napůl, aby se prostě neřeklo. To však není rozumné řešení, když jste se zavázali splnit jisté úkoly. Jestli nechcete ostatní zklamat, měli byste se překonat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Popřemýšlejte o tom, zdali jste v poslední době nezanedbávali svoje přátele. Zorganizujte společné setkání, potřebujete přijít na jiné myšlenky, takto si vyvětráte hlavu a ještě se skvěle pobavíte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Budete plni energie a tvůrčích neotřelých nápadů. Těšte se také na nečekané náhody. Možná vás překvapí milá návštěva. Jestli budete cestovat, nejezděte příliš rychle, čas nedoženete a mohli byste způsobit nehodu.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Myslete kromě povinností i na své blízké a nebuďte tak zahledění do sebe. Měli byste si všimnout, že někdo čeká na váš vstřícný krok, až mu dáte najevo, že jste připraveni vyslechnout ho a podat mu pomocnou ruku.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vám radí, ať se nenecháte dotlačit do situací, ve kterých se ocitnout nechcete. Věci, které vás nenaplňují a nemáte k nim důvěru, klidně a slušně odmítněte, pak se vám uleví.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Jestli se na vás obrátí někdo s prosbou, měli byste mu ji splnit. Je vhodný čas pro usmiřování a napravování vztahů mezi lidmi. Neplýtvejte energii tím, že se budete litovat, jak vám někdo ukřivdil.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud se mezi vašimi blízkými přáteli vyskytnou rozdílné názory na jistou záležitost, zaujměte jednoznačný postoj a rozhodně neměňte svoje stanovisko až podle toho, co k tomu později řeknou ostatní.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy radí, abyste se v soukromí vyhnuli tématům, které by probudily vzpomínky na dřívější neshody. Vždyť už jste všechno uzavřeli. Pro nikoho ze zúčastněných není dobré se k tomu vracet.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy prozrazují, že vaše plány nabraly na obrátkách. Pokud chcete dosáhnout úspěchu, musíte vědět, co je potřeba dále podniknout. Sledujte pozorně, jak se situace vyvíjí, zvažte všechny možnosti.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop prozrazuje, že dostanete šanci, abyste napravili dávné křivdy a vyjasnili si nedorozumění s někým, na kom vám stále hodně záleží. Nastal tedy čas odhodit hrdost stranou a jaksepatří se omluvit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Když se vám podaří zachovat zdravý rozum, ustojíte všechno snadno a v pohodě. Jste plní energie a optimismu, tak se toho držte. Pokud si necháte poradit od toho správného člověka, úspěch vás nemine.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop vás varuje před impulzivním chováním. Zachovejte chladnou hlavu a nevyvolávejte hádky, zejména s blízkými hrozí konflikty, a to by vás mrzelo. Radši jen naslouchejte a dejte prostor ostatním.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy