Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Krásná Sandeva po boku Prachaře jen září. Ustaraný Jakub se ale tvářil jako kakabus

Jakub Prachař a Sara Sandeva.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 20 fotografií
Láska

Herec a muzikant Jakub Prachař tvoří s herečkou Sarou Sandevou naprosto krásný pár. Redakce eXtra.cz je zachytila v centru Starého Města a je vidět, že jejich láska nikam nevyprchala, naopak. Spolu vypadají stále šťastně, což dokazuje i scénka z Prahy. Zachmuřený Jakub, zřejmě pod tíhou povinností, se tvářil všelijak, jakmile se ale setkal se svou kráskou, ihned mu vyčarovala úsměv na rtech.

Sara Sandeva se naplno věnuje herectví, i tak ale občas pomůže svému tatínkovi, šéfkuchaři Antoniu Sandevovi, který v Praze na Starém Městě vlastní bistro a obchod. A právě v posledních dnech měli pořádně napilno. V jejich apartmánu se ubytoval francouzský herec Gérard Depardieu, který se přijel pokochat hlavním městem a užít si chvíle klidu po boku své partnerky z Valašska. Na tyto snímky světové herecké legendy se můžete podívat zde.

Redakce eXtra.cz zachytila nejen Depardieua, ale také partnerskou dvojici Saru Sandevu a Jakuba Prachaře. Prachař na svou milou čekal se zachmuřeným výrazem u podniku jejího otce blízko Havelské tržnice. Následně za ním přišla Sandeva s Yves Saint Laurent páskem a kabelkou za desítky tisíc korun. Dvojice si na místě povídala a připojil se k nim také Sářin otec Antonio. Následně Sára s Jakubem ruku v ruce odešli.

Zamilovaný pár

Sara a Jakub spolu tvoří pár již více než dva roky. V roce 2021 si spolu zahráli v krimi seriálu Dvojka na zabití, kde mezi nimi přeskočila jiskra. Od té doby jsou prakticky nerozluční.

Doporučené video: Rozhovor se Sarou Sandevou.


„Já si myslím, že věk nehraje roli. Myslím, že je to o tom, jací jste, prostě o lidech… Já jsem opravdu nad věkem nikdy moc nepřemýšlela, vždy jsem se tedy kamarádila a bavila se staršími lidmi, ale nevím, čím to je. A zrovna Jakub má v sobě mladý elán, u něj to není vůbec poznat, že je starší,“ uvedla před časem Sandeva pro pořad ShowTime.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy