Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Perný večer Jaromíra Jágra. Z mistrovství světa šel s Dominikou pařit na afterparty Miss, pak se ukázal jako největší gentleman

Jaromír Jágr vyzvedl Dominiku Branišovou na Miss Czech Republic. Legendární hokejista se ukázal jako pravý gentleman
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Profimedia.cz
+ Dalších 170 fotografií
miss

Jaromír Jágr měl skutečně náročný sobotní program. Jako legenda českého hokeje samozřejmě nemohl chybět v O2 areně, kde od půl deváté hrál český nároďák proti Norům. Jakmile zápas skončil, spěchal za svou láskou Dominikou Branišovou, která zase večer trávila na vyhlašování Miss Czech Republic. Společně pak šli pařit na afterparty. A právě tam se Jágr ukázal jako pravý gentleman. Fotky, na nichž šéf a majitel hokejového Kladna obletuje svou krásku, pořídil fotograf eXtra.cz.

Jakmile dal v sobotu český národní tým proti Norsku branku, na kostce nad ledem v O2 areně se objevil prostřih na slavícího Jaromíra Jágra. Samozřejmě si legendární hokejová ikona s číslem 68 nemohla nechat ujít i druhý zápas Čechů na pražském mistrovství světa v ledním hokeji. Bitva se dohrála kolem 23. hodiny, ale večer pro Jágra přesto ještě nekončil. Rychle totiž spěchal za svou láskou.

Dominika Branišová totiž byla od 19 hodin na galavečeru Miss Czech Republic, kde sledovala triumf Adély Štroffekové. Jaromír krásku nenechal ve štychu a přijel jí dělat společnost na následnou afterparty v Obecním domě. Tam se vydali i se svými kamarády, kde pařili až do ranních hodin.

Jágr jako pravý gentleman

Když nadešel čas odchodu, Jágr u vchodu do budovy objednal odvoz, a zatímco mu unavená Dominika něžně položila hlavu na rameno, hokejista vesele klábosil s přítomnými kamarády, jak zachytil fotograf eXtra.cz. Jakmile přijel vůz, který měl čtveřici vyzvednout, Jágr nelenil a sám od sebe a bez vyzvání vzal vlečku Branišové, aby se její šaty neumazaly. Následně spolu odkráčeli do vozu a spokojeně odjeli.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy