Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tragická smrt manžela Petry Svobody: Ondřeje Křivku srazilo auto, nehoda ho stála život

Petra Svoboda dorazila s manželem.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 9 fotografií
Vyjádření

Obrovskou bolest prožívá moderátorka Novy Petra Svoboda (41). V neděli náhle přišla o milovaného manžela Ondřeje Křivku. Ondra jel na kole, když ho srazilo auto. Bohužel utrpěl zranění, jimž na místě podlehl. Bylo mu 38 let. Vyjádření zdrcené Petry Svobody poskytla redakci eXtra.cz televize Nova.

Půvabná moderátorka Novy Petra Křivková Svoboda prožívá nejtěžší možné období v životě. V neděli 12. května náhle zahynul její milovaný manžel Ondřej Křivka. Tragédie se stala v odpoledních hodinách na Táborsku v obci Dírná – Nová Ves. Manželé mají na jihu Čech chalupu, odkud Ondřej jezdíval na kole na vyjížďky. Bohužel se mu to stalo osudným.

Devětatřicetiletý cyklista na Táborsku nepřežil srážku s osobním vozem. U řidiče byla provedena dechová zkouška i test na přítomnost jiných návykových látek. Obě s negativním výsledkem,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík s tím, že řidič Ondřejovi nedal přednost v jízdě. Informace jako první přinesly Novinky.

Vyjádření Petry Svobody

K neštěstí se vyjádřila zdrcená vdova Petra Svoboda prostřednictvím televize Nova. „Je to pro nás životní tragédie. Prosím veřejnost, aby respektovala soukromí mé a našich dětí,“ uvedla.

Ondřej Křivka a Petra Svoboda stvrdili svou lásku před pěti lety. Krásná veselka proběhla v kostele svatého Tomáše na Malé Straně v Praze. Moderátorka má z předešlého vztahu čtrnáctiletou dceru Ráchel, s Ondřejem vychovávali syna Eduarda, který přišel na svět v srpnu 2019.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy