Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tuhle krásku si hýčká promotér Clashe. Žhavá Denisa Ryndová ukázala nadupaný dekolt v plavkách

Denisa Ryndová se pochlubila svou postavou: Lesy je velice šťastný chlap, že tě má, píší fanoušci
Zdroj: koláž eXtra.cz/Herminapress/Instagram Denisa Ryndová
+ Dalších 19 fotografií
postava

Denisa Ryndová, přítelkyně promotéra Tomáše Linh Le Syho, oslnila své sledující fotkou z thajské dovolené, na níž ukázala svou vysportovanou postavu a nadupaný dekolt. Společně s partnerem si užívá u moře po vyhraném zápase na galavečeru Clash of the Stars 7.

Denisa Ryndová nedávno zveřejnila na svém Instagramu fotku, která zachycuje momenty z dovolené v Thajsku. Společně se svým partnerem Tomášem, promotérem Clash of the Stars, si užívají pobyt v exotickém prostředí. Na snímku, kterým překvapila své sledující, ukazuje nejen vysportovanou postavu v plavkách, ale také svůj plný dekolt, což přivedlo fanoušky do varu.

Fotka, na které je influencerka u bazénu v plavkách, rychle získala velkou pozornost mužských fanoušků. "Je vidět, že si Lesýček vybral dobře," napsal jeden z fanoušků. "Jsi sexy, Tomáš je velice šťastný chlap, že tě má," dodal další z mužů. Ženské obecenstvo se ale také ozvalo. "Co si budem, je nádherná," napsala fanynka.

Doporučené video: Rozhovor Tomáše s Denisou o divoké party s Karlosem Vémolou.

Výhra nad OnlyFans tvůrkyní

Výlet do Thajska je zasloužený relax po náročné přípravě a zápasu, kterého se influencerka zúčastnila v rámci galavečeru Clash of the Stars 7. Její vítězství nad OnlyFans tvůrkyní Inked Dory bylo naprosto dominantní a do budoucna je jasné, že pro nikoho nebude snadnou kořistí.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy