Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Zpověď matky Simony Postlerové: S dcerou se do smrti nesmířily a nepřišla jí ani na pohřeb

Jana Postlerová je ze smrti dcery Jany v šoku.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 107 fotografií
Zpověď

Dlouhá léta spolu nepromluvily, přesto Janu Postlerovou (80) smrt dcery Simony Postlerové (†59) naprosto zdrtila. A to byl podle jejích slov i důvod, proč nepřišla na poslední rozloučení. „Já to prostě nejsem schopna přijmout. Nejde to. Je to pro mě stále děsivá noční můra,“ uvedla matka zesnulé herečky pro Blesk.

Simona Postlerová zemřela v pouhých devětapadesáti letech. Poslední rozloučení s oblíbenou herečkou proběhlo za účasti jejích hereckých kolegů a rodiny v úterý 14. května v Divadle na Vinohradech. Následně se konala zádušní mše za silně věřící herečku v bazilice sv. Ludmily a poté byla uložena k poslednímu odpočinku na Vinohradském hřbitově.

Ani jednoho z rozloučení se však nezúčastnila Simonina maminka Jana Postlerová. „Já to prostě nejsem schopna přijmout. Pochopte! Nejde to. Je to pro mě stále děsivá noční můra. Ta tvrdá realita pro mě pořád neexistuje. Jestli se mi to podaří někdy přijmout, to opravdu nevím,“ nechala se slyšet pro Blesk. „Před rokem jsem prodělala mozkovou mrtvici, a až teď přišli na to, že to bylo od krční páteře. Udělám sotva pár kroků. Zítra mně s tím konečně začnou něco dělat. Musím se dát do pořádku fyzicky a teď z té noční můry i psychicky,“ doplnila.

S vnoučaty se nestýká

Jana nebyla napsaná ani na parte. „To, že mě vnoučata nenapsala na parte, mi vůbec nevadilo. To je jejich věc a je mi to opravdu jedno. Nestýkám se s nimi,“ dodala. S rodinou herečky Simony Postlerové celá léta nekomunikovala. Odmítla, že by za rozkolem mezi matkou a dcerou stál Simonin vztah s hercem Ivanem Trojanem. „Rozhodně to není tak, že bychom se odloučily kvůli Ivanu Trojanovi, protože se rozešli," tvrdí. Ona údajně tehdy stála o to, aby si Simona Trojana vzala. Co se mezi Simonou a její matkou ve skutečnosti stalo tak strašného, že se do hereččiny smrti neusmířily, si Jana hodlá nechat pro sebe.

Doporučené video: Pohřeb Simony Postlerové:

Posledního rozloučení s Postlerovou se v úterý 14. května zúčastnila kromě redakce eXtra.cz celá plejáda známých osobností. Přišli třeba Naďa Konvalinková, Ondřej Brousek, Šárka Krausová (dříve Vaculíková), Taťjana Medvecká, Zuzana Vejvodová, Jiřina Bohdalová s dcerou Simonou Stašovou, Jaroslav Satoranský, Martin Kraus, Jan Potměšil na vozíčku, Petr Kostka s manželkou Carmen, Jiří Dvořák, Petr Nárožný, Jiří Strach, bývalá první dáma Dagmar Havlová či Tomáš Töpfer. A samozřejmě Ivan Trojan.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy