Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Martin Carev rozdělil diváky Survivoru: Sympaťák, tvrdí jedni. Bojí se ho, myslí jiní

Martin Carev rozdělil diváky na dva tábory.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 10 fotografií
názory

Cestovatel Martin Carev to v Survivoru nemá jednoduché. Zatímco jeho členové kmene Titánů ho neustále posílají do duelu, diváci u obrazovek nechápou proč. Na sociálních sítích se proto mezi fanoušky rozvinula bouřlivá diskuze, ve které se objevují dva názory. Jaké?

Martin Carev od začátku v Survivoru působí jako hodný a sympatický kluk. Dokonce ukázal, že je platným článkem v kmenu Titánů, protože přinesl hodně bodů a je fyzicky zdatný i hbitý. Přesto ho jeho kolegové stále posílají do duelu. Co je tedy důvodem?


Reakce fanoušků

Nikdo z diváků pořádně neví, co se na ostrově děje. V televizi jsou vidět pouze sestříhané záběry a většinou ani ne ty podstatné. Přesto fanoušci nechápou, proč má kmen Titánů zrovna pifku na jednoho z vlastních řad.

"Taky nechápu, co komu provedl. Je to sympaťák. Velká škoda, že nejdál se dostanou křiváci jako Yenifer," komentovala například Kristýna. Podle některých diváků zkrátka nezapadl. "Introvert je v bujících sociálních situacích ztracený a potřebuje odstup, aby se zorientoval, a Martin odstoupil tak, že se prakticky ztratil v lese," zareagoval další fanoušek.

"Já ho mám ráda, už jsem tu psala, že je to moc chytrý a šikovný kluk. Umí být na cestách sám za sebe, s batohem, skromně i několik měsíců. A tím je jiný, on vlastně nikoho moc nepotřebuje, těžko se dostává do hry," napsala Jitka. "Já myslím, že ho mají za hráče a adepta do finále, a toho je přece potřeba se zbavit. Já si osobně myslím, že to vyhraje," završila Hana.


Promíchání kmenů

Martin Carev byl v duelu jednou, a to když ho na kmenové radě odhlasoval jeho vlastní kmen. Soutěžil proti modelce Denise Dvořákové, která ale nezvládla složitější hádanku a ze hry vypadla. Hrozil mu ale druhý duel, který nakonec dopadl úplně jinak, než je obvyklé. Původně se měl utkat s Radkem Polomíkem, jenže došlo na proházení kmenů a místo outsiderů se tito dva stali kapitány.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy