Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Pirát sepsul vyřazenou Ivu: Je za největšího losera v historii Survivoru, nebere si servítky

+ Dalších 8 fotografií

V drsné reality show Survivor 2024 došlo k šokujícímu zvratu, který čekal málokdo. Iva Skupník totiž odmítla skrytou imunitu od Piráta a Nikoly, kteří ji chtěli zachránit před duelovým soubojem s Bandurkem. Tento odvážný krok jí však nakonec zlomil vaz. Její rozhodnutí ostře kritizovali nejen diváci na sociálních sítích, ale také samotný Pirát, který tak naprosto zbytečně použil půlku své skryté imunity. 

V oblíbené show Survivor 2024 se opět děly věci, které diváci dosud neviděli. Přestože měla hráčka Iva Skupník velkou šanci pobýt na ostrově déle než 44 dní a dostat se do sloučení, odmítla skrytou imunitu od Samuela Krištofiče alias Piráta a Nikoly Kabátové, což ji ve finále stálo život v soutěži.


Iva totiž následně prohrála duel s Bandurkem a s reality show se rozloučila. Nad jejím zvláštním rozhodnutím se pozastavilo mnoho lidí nejen u televizních obrazovek, ale i jejích bývalých soukmenovců na pustém ostrově.

Pirát i Jana se obuli do Ivy

"Pro dobrotu na žebrotu," reagoval obratem na kmenové radě šokovaný Pirát, který si po jejím vyřazení nebral servítky. "Čtyři dny trpěla hladem, aby ze sebe udělala jednoho z největších loserů Survivoru," prohlásil následně slovenský MMA zápasník u ohně, kde Iva byla hlavním předmětem diskuze.

Také Jana se do Ivy rázně obula. "Kmen, který za tebe položí to nejcennější, co má, to je ve své podstatě, jako kdyby ti někdo plivnul do obličeje," řekla rozhořčeně. "Vy tady běháte po lese, sháníte imunity, děláte psí kusy, ještě se ta imunita takhle krásně složí. Co ji tak vedlo pryč? Co je silnějšího než dostat se do Survivoru, aby pro tebe kmen použil to nejcennější, co máš, a ty řekneš: 'Nazdar, já to nechci'?" řekne Jana nechápavě směrem k Pirátovi a Nikole.

Video: Vyřazená Iva byla hostem pořadu Extra Host

Tleskali její vlastní blbosti

Nikola pro změnu přiznala, že zpětně lituje, že svoji polovinu skryté imunity nevděčné Ivě darovala. Pozastavila se také nad tím, proč jí za odmítnutí ostatní členové kmene Titánů zatleskali. "Za co tleskají? Za tu blbost, že ona odmítla skrytou imunitu? Kdybych teď mohla vrátit čas a věděla, jak to dopadne, jasně, že ji nepoužiju," řekne naštvaně Nikola, která tak stejně jako Pirát zbytečně použila jeden z nejcennějších triumfů v soutěži.

Survivor 2024

Třetí řada úspěšné reality show Survivor, kterou začala vysílat TV Nova na začátku roku 2024. Natáčí se v Dominikánské republice a hraje se nejen o titul Survivor 2024, ale také o výhru 2 500 000 Kč.

Premiéra: 27. února 2024 na Voyo (od 5. března 2024 na TV Nova)

Survivor 2024: Soutěžící a moderátor

Hlavním lákadlem byla účast Ornelly Koktové, která však soutěž poměrně brzy z vlastní vůle opustila. Mezi dalšími soutěžícími jsou například Martin "Mikýř" Mikyska, Samuel "Pirát" Krištofič či Martin Prágr.

Moderátorem je jako vždy Ondřej Novotný.

Předchozí řady Survivor Česko & Slovensko: 2022, 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy