Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Rána pro Jaromíra Soukupa: Soudkyně z boje o Rozárku rozhoduje i Agátu s Prachařem. S tím se Hanychová dokáže domluvit

Jaromír Soukup, Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Zdroj: profimedia (2x), Pavel Dvořák/eXtra.cz / koláž eXtra.cz
+ Dalších 15 fotografií
POTÍŽE

Agáta Hanychová (38) se soudí se dvěma tatínky svých dětí. Zatímco s otcem prostřední Mii Jakubem Prachařem (40) to ale vypadá na jednoduchou dohodu, s Jaromírem Soukupem (54) je to obrovská válka. Je otázka, zda soudkyni, která má na stole oba případy a může tak porovnávat, přímé posouzení obou otců nepřivede k myšlenkám, které by se podnikateli vůbec nelíbily.

Agáta Hanychová a Jakub Prachař: Soudní pohoda

Influencerka Agáta Hanychová stojí u soudu s hercem Jakubem Prachařem kvůli domluvě například ohledně střídavé péče, kde nemají rozepři, nebo kvůli ukazování dcery Mii (6) na sociálních sítích.

Ano, i umělec si jako otec umí dupnout, takže po vzoru Jaromíra Soukupa, který Agátě zakázal ukazovat svým „sleďům“ Rozárku, se přidal i Jakub.


Agáta a Jaromír Soukup: Válka skoro na nože. A soudkyně to vidí

„Jenže všechno teď směřuje k oboustranné dohodě. Není to vůbec vyhrocené, je to v pohodě. A jestli tohle soudkyně, která je úplně stejná, jako ta, jež soudí spor ohledně péče o Rozárku, vezme v úvahu, možná se bude divit tomu rozdílu u obou tatínků. A možná si řekne, že v mamince nemusí být vina,“ upozornil eXtra.cz zdroj z justice, nepřál si být ale z pochopitelných důvodů jmenován.

Něco podobného si myslí i sama Hanychová.

„Tohle (přátelské setkání s Jakubem Prachařem – pozn. red.) je důkaz toho, že já se chci s tatínky svých dětí vždy domluvit, protože blaho mých dětí je pro mě nejdůležitější,“ sdělila eXtra.cz Agáta.


Kdo je viníkem války o dítě?

I když má Hanychová u veřejnosti mnoho tvrdých kritiků, zdá se, že převládá názor, že viníkem války o dceru je právě Soukup. 

Přitom soudkyně z boje se Soukupem nebyla dosud k Agátě moc vstřícná, ta se musela proto odvolávat a až pak uspěla se změnou péče o dítě.

A takové to byly ještě nedávno hrdličky...


Existují tací, kteří nyní upozorňují na to, že soudkyně by měla kvůli válce rodičů oběma zařídit psychologické a psychiatrické posudky, aby jí naznačily, jaké jsou charaktery otce a matky. Když se o dítě tak pomyslně rvou, bylo by to údajně jistější. Uvidíme tedy, zda podobná volání (například od psychoterapeuta či advokáta) budou vyslyšena.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy