Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Slet krasavců v Prostřenu! Za plotnu se postaví a s vařečkami zašermují finalisté Muže roku

+ Dalších 11 fotografií

V Prostřenu se bude tento týden rozhodně na co dívat. Své kuchařské dovednosti totiž předvedou finalisté a vítězové soutěže Muž roku. Za plotnu se postaví Viktor Agateljan, David Pleva, Petr Ngo, František Knobloch a David Kremeň, a jak se ukáže, největší problém bude v tom, že kromě prvního nikdo nemůže vařit ve své kuchyni. Ukázku redakci eXtra.cz poskytla televize Prima.

U prostřeného stolu Prostřena se tento týden sejde pět fešáků ze soutěže Muž roku. Jako první se k plotně postaví Viktor Agateljan (29), který hosty pozve do Ústí nad Labem, kde žije se svou snoubenkou. Do bytu se teprve nedávno nastěhovali, a tak je byt ještě nezabydlený. Viktor vsadí na italské menu – bruschetty, salát, italské těstoviny a tiramisu. V kuchyni ho bude jistit jeho krásná přítelkyně. Viktor se živí jako profesionální boxer, proto zábava bude boxerská. Všichni od něj dostanou ukázku boxu a budou moci prověřit své dovednosti.

Poměřování svalů v Prostřenu

Druhý v pořadí se představí David Pleva (29). I on žije na severu Čech. Finalista Muže roku 2022 se živí jako osobní trenér, lektor výživy, ale i zámečník. Mezi jeho koníčky patří zvedání těžkých předmětů, pumpování bicepsů a flexení svalů na pódiu s natřeným hnědým tělem. David nemůže vařit doma, a tak kluky pozve k rodičům a do bytu donese svoje osobní věci. Davidovi s přípravou menu a nádobím pomůže partnerka Bára Motlová. Zábava kluky vyděsí. "Tak běžte si vedle dát pár kliků, ať se trochu napumpujete, a přijďte pak už rovnou bez triček. Dáme si tady praktický posing," oznámí svým soupeřům. Nakonec však dojde jen na páku.

Se středečním hostitelem se David Pleva zná z Muže roku 2022. Startupista Petr Ngo (25) studuje i podniká zároveň. Ve volném čase se věnuje běhu a chodí do fitness. I třetí večer proběhne na severu Čech, a ani Petr nevaří doma – útočiště mu poskytne nevlastní sestra. Petr hosty zaskočí tím, že celé menu nebude asijské, když udělá carpaccio z červené řepy s bagetkou, polévku Pho, kuřecí maso v těstíčku s pečenými bramborami Hasselback a rolovanou zmrzlinu. Ta se stane i součástí zábavy, kdy si ji kluci budou muset sami vyrobit. Hned na začátku večeře dojde k poměřování. Měří Petr opravdu tolik, kolik si myslí? Během večeře se bude mluvit o Petrově sbírce parfémů.

Nepříjemný večer

Čtvrteční večeři připraví František Knobloch (23). Muž roku 2023 studuje hned dvě vysoké školy, vyznává zdravý životní styl a pravidelně se věnuje sportu. Při studiu si přivydělává jako výživový poradce a baví ho hra na kytaru. Celé jeho menu bude podle zásad jeho stravování – lososové rolky s čerstvým sýrem a bylinkami, dlouho tažený vývar z hovězí morkové kosti, drůbežích žaludků a srdíček, pomalu pečená hovězí líčka s batátovým pyré a lehký dezert z ricotty přelitý kakaovou omáčkou s makadamovými ořechy. Na kluky však dojem příliš neudělá. Moc si s ním nerozumí a už vůbec nesdílejí jeho nadšení pro dlouhověkost. Na závěr večera jim František zahraje na kytaru a zazpívá. A nikdo z kluků se k němu nepřidá…

Poslední večer bude patřit Davidu Kremeňovi (32). Muž roku 2020 pracuje jako policista a má za sebou těžký osud. V deseti letech skončil na dva měsíce na invalidním vozíku a měl do patnácti let zákaz jakýchkoli fyzických aktivit. Jakmile byl zdráv, začal se věnovat fitness a mentálnímu rozvoji. V roce 2018 přestoupil k Policii ČR a v roce 2021 se přestěhoval do Prahy, kde slouží dodnes. Kromě práce ho baví fitness a posezení s přáteli a čas strávený s přítelkyní. Ani on nemůže vařit doma, a tak bude rád za půjčenou kuchyni od kamarádky. A cizí prostředí mu dá docela zabrat. Během šmejdění se hosté dozvědí, že David býval docela obézní a soutěž Muž roku pro něj byla velkou životní motivací a změnou. A na konci čeká všechny překvapení. Šerpování vítěze.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy