Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Světlaně Nálepkové šlo o život: Skončila jsem v nemocnici s otokem mozku a parazity, líčí

+ Dalších 8 fotografií

Herečka Světlana Nálepková (63) promluvila o svém zranění, které si přivodila na treku v Indii. Bylo to sice už dávno, přesto vzpomínky jsou děsivé. Šlo jí totiž o život, jak prozradila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. 

Světlana Nálepková překvapila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka svou dobrodružnou povahou. Má to v krvi. Její předci totiž pocházejí z Ruska, otec byl zarytý komunista a maminka studovala ruský gympl. Sice jako malá holka musela dodržovat pravidla a mít dobré známky, to se však časem změnilo.


"V téhle rodině to bylo těžké. Otec byl voják, maminka byla učitelka. U nás panoval řád a disciplína. Jako dítě jsem byla chvíli hodná, ale když jsem přišla do školy a na druhý stupeň, začala jsem strašně zlobit," přiznala Světlana Nálepková, která má zálibu v cestování.

Vážné zranění

Když však odjela učit jako dobrovolnice do indického Ladakhu, tak ji potkalo neštěstí. "Nejprve jsem tam jela jako dobrovolník učit a pak jsem tam šla na trek. To mě málem stálo život. Skončila jsem v nemocnici s otokem mozku a nějakýma parazitama. Dostala jsem klasickou vejškovou nemoc. Všem se dělalo špatně, ale mně nejvíc," vypadlo překvapivě ze slavné herečky a zpěvačky.

"Byla jsem tam nejstarší, to jsem vždycky v Himalájích nejstarší, ale vždycky dojdu. V noci jsem měla hrozné ataky. Šla jsem s mojí neteří, učily jsme tam ve škole dramatickou výchovu. Já jsem si vždycky během toho treku sedla a řekla jí, že už nikam nejdu. A takhle několikrát. Vždycky si říkám, že už nikam nejdu. Teď jsem se zase z jednoho treku vrátila a řekla jsem si, že Indii už škrtám z mapy světa a už tam nikdy nepojedu," prohlásila.


Světlana Nálepková nyní žije s o rok starším partnerem Zdeňkem Kovářem, kterého představila veřejnosti teprve před rokem, jak redakce eXtra.cz již informovala. Poprvé ho ukázala světu na křtu knihy Gazely od spisovatele Patrika Hartla. Předtím ale tvořila pár s o devatenáct let mladším Václavem Pleskou, se kterým byla deset let. Spolu nejsou od roku 2022.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy