Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Denní horoskop na pondělí 6. 5. 2024: Vodnáře čeká úspěch, Blíženci hýří nápady

žena, úspěch, radost
Zdroj: Freepik
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 6. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

I když máte možná pocit, že se někomu v okolí daří lépe za méně snahy, nemělo by vás to rozhodně odradit. Buďte trpěliví a jděte vytrvale za svým cílem. Úspěch na vás čeká, právem si ho zasloužíte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Horoskop říká, že byste si měli uvědomit, kterým lidem důvěřujete. Nějak často napravujete problémy ostatních a přehlížíte skutečnost, že vy máte mnohem větší starosti, na něž jste sami.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Máte tendenci jít hlavou proti zdi a vyzkoušet všechno nové a nepoznané. Láká vás to vyrazit mezi lidi, cítíte větší potřebu komunikace. Pozor si dejte na přílišnou impulzivnost.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tento den vám bude vše příznivě nakloněno a všechno se vám bude dařit. Vrhněte se do kreativních činností, rodina se k vám s nadšením připojí. Můžete se těšit na nečekanou, ale zato velice příjemnou návštěvu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Horoskop prozrazuje, že překypujete elánem a samými zajímavými nápady. Využijte toho ve svůj prospěch a pokuste se i v soukromých záležitostech prosadit všechno, co jen budete potřebovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Horoskop vás upozorňuje na náročný den. Nic nového nezačínejte, nápady si uchovejte na příznivější dobu. Pokud je to možné, zdržujte se spíše doma. Pozor si dejte na lidi pod vlivem alkoholu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Můžete se ocitnout v situaci, která vás zaskočí. Zachovejte však chladnou hlavu. Po vyslechnutí okolností všechno pochopíte. Nezapomínejte na své přátele, setkání jim slibujete už dlouho, tak je nezklamte.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pamatujte na to, že přílišná důvěřivost by se vám nemusela vyplatit ani v případě, že jde o člověka, kterého znáte už hodně dlouho. Buďte obezřetnější a nikomu, koho dostatečně neznáte, se nesvěřujte s osobními problémy.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Horoskop vám radí, abyste se v soukromí vyhnuli tématům, která by probudila vzpomínky na dřívější neshody. Vždyť už jste všechno uzavřeli, pro nikoho ze zúčastněných není dobré se k tomu vracet.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Berte v potaz kritiku od ostatních lidí, i kdyby se vám zprvu jejich názory nepozdávaly. Jenže ti, kteří mají odstup, mnohdy vidí víc. Tentokrát se vám vyplatí, když si jejich připomínky vezmete k srdci.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jestli máte pocit, že se k vám ostatní nechovají s dostatečnou laskavostí, tak byste se ještě před vznesením prvních výčitek měli zamyslet nad příčinou. Na omluvu určitě nikdy není pozdě.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Hvězdy prozrazují, že budete moci počítat s pomocí od někoho vám obzvlášť blízkého. Pravda je, že jiný přístup k jistým věcem vám přijde více než vhod, abyste se mohli posunout zase někam dále.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy