Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Eva Pavlová šlápla vedle: Oblékla neforemné šaty. Pekarová Adamová ukázala štíhlý pas

Markéta Pekarová Adamová a prezidentský pár na zahájení Pražského jara.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Se souhlasem Kancelář prezidenta republiky, Se souhlasem M. Pekarové Adamové
+ Dalších 7 fotografií
Módní policie

První dáma Eva Pavlová (59) umí zaujmout. Tentokrát ale šlápla vedle. Na zahájení Pražského jara do Smetanovy síně v Obecním domě oblékla dlouhé plisé šaty, které jí opticky přidávaly kila navíc. A ani barvu róby tentokrát, jindy zcela módní manželka prezidenta, nevychytala. Momentky ze slavnostního večera sdílel prezidentský pár na sociálních sítích.

Po většinu času se první dáma Eva Pavlová obléká velmi vkusně a elegantně. Tentokrát ale nezvolila správně. Spolu s manželem Petrem Pavlem v neděli 12. května navštívili ve Smetanově síni Obecního domu slavnostní zahajovací koncert 79. ročníku Mezinárodního hudebního festivalu Pražské jaro.

Zatímco prezident byl oblečen do elegantního černého obleku s motýlkem a velmi mu to slušelo, jeho manželka příliš parády neudělala. Dlouhé zlato-zelené šaty s tříčtvrtečními volnými rukávy a volným střihem s plisé bohužel nelichotily postavě první dámy a dělaly ji zbytečně širší, což je rozhodně škoda. Jinak ale Pavlová zazářila svým úsměvem, vlídností, decentně zvolenými šperky a delšími vlasy, které jí moc sluší.

Elegantní Pekarová Adamová

Střípky z večera sdílel jak prezident na svém Instagramu, tak byly přidány i na oficiální stránky Hradu.

Kromě prezidentského páru se do Obecního domu vydala i předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová ​v doprovodu svého manžela. Šéfka TOP 09 vypadala na zahájení velmi elegantně. Na sobě měla dlouhé rudé šaty, které kladly důraz na pas a lichotily její štíhlé postavě. K tomu ještě doladila stříbrné šperky a doplňky v podobě psaníčka a lodiček.

Doporučené video: Rozhovor s Markétou Pekarovou Adamovou

Na fotografie ze zahájení se podívejte v galerii.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy