Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Luxusní značky i nevkus na loučení se Simonou Postlerovou: Bílý přelud či elegantní Havlová

+ Dalších 59 fotografií

Poslední rozloučení se Simonou Postlerovou (†59) bylo plné slz a dojemných vzpomínek. Uskutečnilo se v úterý 14. května v Divadle na Vinohradech a v nedalekém kostele sv. Ludmily na náměstí Míru. A zatímco někteří přišli uctít památku herečky decentně a vkusně oblečení, našli se i tací, kteří dress code zcela odignorovali, jak se můžete podívat v galerii.

Rodina, přátelé i kolegové se naposledy rozloučili s herečkou Simonou Postlerovou. Sbohem jí dali v Divadle na Vinohradech, kde měla třicet let angažmá, a posléze v nedalekém kostele sv. Ludmily na náměstí Míru.

Herečka Aneta Krejčíková vypadala jako žena mafiána. Jen škoda těch roztrhaných tmavých džínů, které měla nechat doma. Kdyby místo nich zvolila elegantní černé kalhoty, vypadalo by to mnohem lépe.

Dagmar Havlová ví, co jí sluší. A navíc má zálibu v luxusních oděvech. Na poslední rozloučení si vzala bílou košili se stojáčkem, k níž připojila elegantní perlový náhrdelník, černé sako, kalhoty a tmavé sluneční brýle od značky Jimmy Choo.

Podivné módní kreace

Nejhorší a nejméně vhodný oděv na pohřeb Postlerové oblékla herečka Marika Procházková. Vysoká blonďatá herečka si na sebe vzala bílé šaty ke kolenům, bílé punčocháče, prapodivné boty na klínku a bílou tašku přes rameno. Kromě toho jí šly také chvílemi vidět podvazky u samodržicích punčoch. Oděv byl velmi zvláštní, a místo aby uctila památku talentované herečky, tak na sebe spíše zbytečně strhávala pozornost.

Naprosto nevhodný oděv oblékla také herečka Kateřina Pechová. Ta byla redakcí eXtra.cz zachycena, jak do divadla kráčí v bílém triku, volných světlých kalhotách a v zelených gumových pantoflích. Není ani potřeba říkat, že něco takového by se na uctění člověka oblékat nemělo.

Doporučené video: Poslední rozloučení se Simonou Postlerovou:

Pohřeb plných hvězd

Poslední rozloučení s oblíbenou herečkou si kromě rodinných příslušníků nenechala ujít pořádná plejáda známých osobností. Nechyběli mezi nimi například herečka Jiřina Bohdalová s dcerou Simonou Stašovou, Ivan Trojan, Igor Bareš, Tomáš Töpfer, Jaroslav Satoranský, Martin Kraus, Jan Potměšil, který vypadal velmi pohuble, Ondřej Brousek, Naďa Konvalinková, Petr Nárožný, Václav Vydra, Petr Kostka s manželkou Carmen Mayerovou, Miroslav Hanuš, Taťána Medvecká či režisér Jiří Strach.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy