Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Neblahé zprávy o princezně Kate: Bolí mě srdce, prochází si peklem, říká blízká přítelkyně

Kate Middleton na uvítacím banketu v Buckinghamském paláci.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
stav

Od té doby, co vévodkyně Kate oznámila, že bojuje s rakovinou, ocitla se v centru dění a nemluví se o ničem jiném než o jejím zdravotním stavu. Hradbu mlčení prolomila pro zahraniční web The Telegraph její přítelkyně, která zcela na rovinu přiznala, že celá rodina si prochází peklem. 

Je to již více než měsíc, co vévodkyně Kate promluvila o zdravotním stavu a přiznala, že svádí boj se zákeřnou chorobou. Od té doby se její zdravotní stav stal tématem číslo jedna a všechny zajímá, jak na tom princezna je. O jejím stavu promluvila pro web The Telegraph jejich blízká známá, která přiznala, že si všichni prochází peklem.


Amaia Arrieta spolupracuje s královskou rodinou již dlouhé roky, a to jako módní návrhářka, která obléká jejich děti. Momentálně mám zlomené srdce. Procházejí peklem,“ přiznala zcela upřímně. Dodává, že doufá, že v budoucnu se situace obrátí k lepšímu. Doufám, že se vrátí. Je to opravdu osobní,“ vysvětlila.

William je pro Kate tou největší oporou

Vévodkyně Kate promluvila o svém stavu koncem března, kdy na sociální síti X napsala, že podstupuje první chemoterapie. Chtěla bych vám všem poděkovat za podporu, které se mi od vás dostalo po mé operaci. V době, kdy jsem ji podstupovala, se mělo za to, že nejde o rakovinu. Zákrok byl úspěšný, ale bohužel testy, které následovaly, rakovinu odhalily. Proto nyní podstupuji první chemoterapie. To je samozřejmě velký šok,“ přiznala otevřeně.


Od té doby se celá rodina semkla a snaží se Kate pomoci, jak to jenom jde. Poté, co Kate oznámila světu diagnózu, se William stáhl, aby mohl trávit co nejvíce času se svou rodinou. Veškeré pracovní povinnosti odsunul na vedlejší kolej a chce být užitečný tam, kde je to nejvíce potřeba.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy