Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Panny čeká něha a rozmazlování, na Lvy se usměje štěstí

Na jaře všechno kvete, i láska.
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
Horoskopy

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na přelom dubna a května. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 29. dubna do 5. května 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, čekejte nějaké potíže v práci. V osobním životě bude všechno v pořádku, jen když si pracovní problémy nebudete nosit domů. Nepodléhejte pesimistickým myšlenkám, soustřeďte se na to, co vám dělá radost.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vážené Ryby, horoskop odhaluje, že určitá situace zásadně ovlivní vaši pracovní pozici. Ale neobávejte se, bude to pozitivním směrem. Využijte této příležitosti a prokažte své dovednosti. Úspěch je na dosah ruky.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Drazí Berani, horoskop nabádá, abyste se v práci vyhnuli veškerým hádkám. Momentálně nejste v situaci, kdy si můžete určovat podmínky. Věnujte se osobnímu rozvoji, už déle přešlapujete na místě.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, pamatujte na to, že je sice hezké, že se chcete lépe poznat s některými kolegy, ale neměli byste zapomínat, že máte na bedrech kupu povinností. Vy jste schopni pomalu celou pracovní dobu "prokecat".

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, hvězdy nabádají, abyste si stanovili věci, které mají prioritu a musíte je tedy neodkladně splnit. Důsledně to dodržujte, neboť jste pod značným drobnohledem šéfů, dřívější útěk z práce by se vám nevyplatil.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, čeká vás úspěšný týden. Pokud jste v poslední době slýchávali kritické ohlasy, což vás dost trápilo, konečně by se to mohlo změnit. Vaši nadřízení budou mile překvapeni a rádi vám projeví uznání.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Drazí Lvi, nenechte se rozčilovat nad poznámkami kolegů a snažte se zachovat klid. Pokud se vám něco nelíbí, promluvte si s dotyčným a snažte se najít řešení. Užívejte si dlouhých dnů a relaxujte.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, horoskop radí, abyste byli obezřetnější v tom, komu budete vyprávět o pracovních záležitostech, některé věci byste měli držet pod pokličkou. V osobním životě budete mít šanci zazářit, a tak to nepokazte.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vážené Váhy, nebudete vědět, kam dřív skočit. Myslete na to, že příležitosti, které se vám nabídnou, mohou být důležitým krokem na cestě, po které se toužíte vydat. Zachovejte chladnou hlavu, snažte se soustředit a stanovit si správně priority. Nerozjíždějte toho víc najednou. Všechno se stihnout nedá.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Drazí Štíři, vyhněte se tento týden lidem, kteří na vás nemají dobrý vliv a ještě vás pořád zdržují. Nyní si potřebujete upevnit pozici a nemůžete si dovolit, aby vás nadřízení viděli tak, že se jen stále s někým vybavujete.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vážení Střelci, hvězdy prozrazují, že vás práce sice obere o osobní život, ale je to nezbytné pro váš úspěch. V kariéře máte skvěle našlápnuto na povýšení, a proto by byla velká škoda, kdybyste polevili těsně před cílem.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Drazí Kozorohové, čekejte úspěšný týden. V práci přímo zabodujete a všechno se navíc odehraje před očima vašeho nadřízeného. Ještě k tomu vás mile překvapí kolega, u kterého byste to vůbec nepředpokládali.

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop➔

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy