Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Nechutná válka mezi Pittem a Jolie graduje. Do svých sporů zatáhli vlastní děti, Angelina jimi měla manipulovat

Brad Pitt spunktoval na bývalou ženu habaďuru.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 15 fotografií
soud

Angelina Jolie (48) se nezdá, ale jakmile jde o jejích šest dětí, nebojí se vytasit drápky. Své o tom ví bodyguard Tony Webb, který pracoval ve službách Pittových přes dvacet let. Ten nyní u soudu obvinil herečku z popuzování dětí proti jejich otci Bradu Pittovi. Celá kauza má však háček. Podle zdrojů webu Daily Mail se zjistilo, že za obviněním stojí právě filmový Achilles.

Angelina Jolie a Brad Pitt netvoří pár už od roku 2016, přesto se spolu neustále dohadují o majetku a dětech. Ve středu na popud Brada Pitta u soudu vypovídal jejich bodyguard Tony Webb, který u slavné dvojice sloužil přes dvacet let, než ho Jolie vyhodila. Podle jeho slov ho vyrazila za to, že jeho dva pracovníci stáli na straně Pitta. Tony Webb se chtěl herečce zřejmě pomstít. To se mu však ale nepodařilo.


Veřejně ji obvinil, že manipuluje svými dětmi, Maddoxem, Zaharou, Shiloh, Paxem, Knoxem a Vivienne, které má schválně poštvávat proti jejímu ex. "Paní Jolie povzbuzovala děti, aby netrávily čas s panem Pittem," zaznělo z úst Webba, jak citoval Daily Mail. Soud ale shledal, že se tento nápad urodil v hlavě Brada Pitta, a obvinění zamítl.

„Aby to vyřešil soud, musel by o této otázce uspořádat minisoud," zněl verdikt. „Kdyby byly tyto důkazy skutečně relevantní a podstatné pro Pittův návrh, musel by je nabídnout ve svých dokumentech. To, že tak neučinil, říká soudu vše, co potřebuje vědět o skutečném účelu podání Webbova prohlášení... a to vytvořit mediální hon a znovu vyvinout vnější tlak na Angelinu Jolie," bylo řečeno u soudu, jak citoval Daily Mail.


Trable se zámkem

Bývalí manželé se neustále dohadují kvůli zámku Château Miraval v jihofrancouzském Provence, který Jolie prodala v roce 2021 společnosti pod kontrolou ruského oligarchy Jurije Šeflera, jak dříve napsal web CNN. Pitt ji následně žaloval a řekl, že prodej podílu bez jeho souhlasu je v rozporu s jejich úmluvou. Dodnes to nemůže překousnout, prakticky se soudí už jen o zámek. Co se týká péče o děti, v té se vším souhlasil.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy