Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Alice Bendová zhubla několik kilo: Výsledkem se pochlubila rovnou v plavkách

Alice Bendová
Zdroj: se svolením Alice Bendové / koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
hubnutí

Herečka Alice Bendová (47) se pochlubila svými skvostnými křivkami v plavkách z Kanárských ostrovů, a to společně s výsledky jejího hubnutí, se kterým ještě nekončí. "Dokážu fakt sníst i to, co nejím, když mám hlad," napsala s úsměvem. Fanoušci jsou z její aktuální formy již naprosto unešení.

"Ano, chtěli jste mě vidět v plavkách a celou, tak tady to je. Zhubla jsem už 5,5 kg, ještě cvičit pupajs a vydržet běhat a nevdechnout každý enóno, co vidím. Já dokážu fakt sníst i to, co nejím, když mám hlad," napsala úsměvně herečka Alice Bendová ke snímku v plavkách, který pořídila na Kanárských ostrovech, kde aktuálně pobývá se svým snoubencem Michalem Topolem a dalšími nejbližšími.

Odhodlání i na Kanárech

Alice Bendová na své formě pracuje zejména i sportem, konkrétně během, který nevynechává právě ani ve slunném Španělsku. "Taak, 10 kilometrů jsem dala za 1 hodinu a 8 minut, celkově 11 kilometrů. Mám radost a ani jsem nevdechla rohlík. Jdu regenerovat s mými láskami na pláž," uvedla ke snímku, na kterém má svůj sportovní úbor.

Z výsledků půvabné herečky jsou její fanoušci naprosto unešení. "Kilo sem, kilo tam, to vám na kráse a charakteru neubere," píší. "Každá dvacítka by vám mohla závidět, vypadáte báječně," dodávají další sledující.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy