Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Další rána pro Kuchařovou: Ondra Brzobohatý se tajně zasnoubil s Písařovicovou

Ondřej Brzobohatý: Tajné zásnuby s Danielou Písařovicovou
Zdroj: Profimedia/koláž eXtra
+ Dalších 5 fotografií
zásnuby

Ondřej Brzobohatý (40) se od rozvodu s Taťánou Kuchařovou (35) posunul dál a učinil velký krok. Během dovolené na Maledivách poklekl muzikant a herec před moderátorkou Danielou Písařovicovou (44). Své půvabné partnerce navlékl na prsteníček krásný prsten s diamantem. „Ano, jsme zasnoubeni,“ potvrdil eXtra.cz Ondřej.

Ondřej Gregor Brzobohatý se rozhodl stvrdit svou lásku s moderátorkou Danielou Písařovicovou, které na dovolené v exotickém ráji navlékl zásnubní prsten. Na Maledivy odjela dvojice začátkem května. Odtud sdílel zamilovaný muzikant a představitel seriálového Ladislava Štaidla snímky na svůj Instagram. „Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na IG. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to sakra za to!,“ uvedl k fotce.

Daniela Písařovicová se bude vdávat poprvé

Dlouho zásnuby tajili, všechno nakonec prasklo o víkendu, kdy se Písařovicová pochlubila prstýnkem s velkým zářivým diamantem na charitativní akci, která podporuje pacienty s onemocněním ALS.Ano, jsme od prvního května zasnoubeni. Mějte se. Ondřej,“ potvrdil eXtra.cz Brzobohatý. Informaci o zasnoubení dvojice přinesl jako první Blesk.

Ondřej Brzobohatý nestane na rozdíl od své snoubenky před oltářem poprvé, ale již potřetí. Poprvé se oženil s produkční Johanou Indrákovou. Podruhé pojal za ženu modelku a Miss World 2006 Taťánu Kuchařovou, se kterou se loni v březnu rozvedl. Na církevní anulaci se ještě čeká.

Zatímco muzikant za vztahem s Kuchařovou udělal tlustou čáru, modelka na svého exmanžela vytrvale útočí

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy