Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Divoška Denisa Nesvačilová rozpálila fanoušky: Při svůdném tanci na jehlách ukázala dokonalý zadeček

Denisa Nesvačilová dorazila v dobré náladě.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
ženskost

Herečka Denisa Nesvačilová je prostě živel. Svou ženskou nespoutanost ukázala svým fanouškům během svůdného tance na vysokých podpatcích, který předvedla svým fanouškům na Instagramu. V nahrávce ukázala i dokonalý zadeček. 

Učiněný "Hříšňák"

Známá česká herečka Denisa Nesvačilová je zpět ve vší své síle, ženskosti a sexappealu a je vidět, že veškeré vztahové peripetie loňského roku už hodila zcela za hlavu. Kráska se zrzavou hřívou se na svém Instagramu pochlubila videem, na němž je proklatě sexy.

Tanci na vysokých podpatcích se herečka věnuje již třetí rok. "Zlepšit náladu. Tančit do roztrhání punčocháčů. Najít střed těla a zbytky břišáků – in progress," napsala v popisku k nahrávce, na níž předvádí společně s dalšími několika slečnami pořádný "Hříšňák".


Ukázala zadeček

Denisa Nesvačilová předvedla nejen svůdné pohyby na jehlách, ale v síťovaných punčocháčích udělala otočku a svým followerům odhalila luxusní zadeček v černých tangách. Pohled na dokonalou sedinku vášnivé zrzky rozhodně nenechal její fanoušky v klidu.

Doporučený rozhovor s Denisou Nesvačilovou:


Pod příspěvkem se to jen hemžilo lichotkami a obdivnými komentáři. "Je překrásné, když z ženy čiší ženskost," napsal Pavel. "Krásná a prdelka top," nemohl se vynadívat Karel. "Deniso, super ženskost a pohybově WOW," komentovala video Taťána.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy