Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Hailey Bieber (25) zažila nejděsivější okamžiky v životě: Při snídani začala mít příznaky mrtvice!

Hailey Bieber s manželem Justinem.
Zdroj: Profimedia
Mrtvice

Americká modelka Hailey Bieber (25) si prožila jeden z nejhorších okamžiků ve svém životě. Manželka zpěváka Justina Biebera (28) zrovna snídala, když začala pociťovat symptomy mrtvice. Následně byla odvezena do nemocnice, z níž už je ale zpět ve svém domově, kde se zotavuje. O celém incidentu napsala na svých sociálních sítích.

„Ve čtvrtek ráno jsem snídala se svým manželem, když v tom jsem začala pociťovat symptomy mrtvice a jela do nemocnice. Zjistili mi, že jsem měla malou sraženinu v mozku, která způsobila lehký nedostatek kyslíku, ale mé tělo se s tím vypořádalo a během pár hodin se samo zotavilo,“ napsala na Instagramu modelka Hailey Bieber.

Jeden z nejděsivějších okamžiků

Jak informoval web People, Hailey byla odvezena na pohotovost do nemocnice v Palm Springs, nyní už je však zpět doma. Ačkoli to byl rozhodně jeden z nejděsivějších okamžiků v mém životě, jsem teď doma a mám se dobře a jsem tak vděčná všem úžasným lékařům a sestřičkám, kteří se o mě starali,“ dodala šťastně manželka popového zpěváka Justina Biebera.

Justin se v únoru tohoto roku nakazil koronavirem, z něhož se již stačil vyléčit. Musel však zrušit řadu koncertů. Hailey Bieber koronavirus prodělat neměla.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy