Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Hraje celá rodina: V Babovřeskách se objevili všichni tři Kikinčukovi

Jindřiška Kikinčuková s manželem Pavlem a dcerou Kamilou.
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
Babovřesky

U Kikinčuků hraje celá rodina. V Babovřeskách si dokonce zahráli všichni tři spolu. Jindřiška Kikinčuková (67), známá jako babka Božena Němcová, se aktuálně navíc i přes svou vleklou nemoc raduje z vnoučat dcery Kamily (32), jak uvedla pro eXtra.cz. Tu má s Pavlem Kikinčukem (62), kterého diváci znají jako Šimona Pláničku z kultovní trilogie Slunce, seno.

U Kikinčuků se hraje

Herečka Jindřiška Kikinčuková (67) alias babka Božena Němcová z trilogie Babovřesky si ve třetím díle úspěšného filmu Zdeňka Trošky (68) zahrála po boku manžela Pavla Kikinčuka (62). Toho znají diváci hlavně jako legendárního Šimona Pláničku z komedie Slunce, seno, jahody. Když řekneme, že u Kikinčukových hraje celá rodina, rozhodně se nemýlíme.

Jejich dcera Kamila (32) se totiž kromě divadelních prken a již zmíněných Babovřesk ujala role i v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, odkud si ji diváci pamatují jako Stelu Seifertovou. Kromě toho si ji Troška zapůjčil i do role dvorní dámy do pohádky Nejkrásnější hádanka.

Nemoc i radost z vnoučat

Jindřiška Kikinčuková přiznala, že už od prvního dílu Babovřesk bojuje s rakovinou, nemoc ale nějakou dobu tajila. "Nevěděla jsem, jak to se mnou bude, a také bych strašně nerada viděla, kdyby se na mě někdo díval se soucitem. Chci, aby mě lidé brali normálně. Nejsem chudinka,“ řekla eXtra.cz v jednom z minulých rozhovorů herečka.

Jindřiška energii čerpá z vnoučat, dcera Kamila má tříletého synka Jindřicha a novorozenou dceru Marušku. Pavel Kikinčuk se kromě Babovřesk objevil ještě třeba v Okresním přeboru nebo ve filmu Ostravak Ostravski.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy