Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda Rodinných pout nemusí do konce života pracovat: Tomáš Krejčíř se dal na farmaření

+ Dalších 6 fotografií

Tomáš Krejčíř (52) byl svého času hereckým idolem. Zazářil například v nekonečných seriálech jako Rodinná pouta nebo Ordinace v růžové zahradě. Od té doby se jeho život obrátil o 180 stupňů, před lety prodal kliniku za miliony a začal žít poklidným životem. Jak prozradil pro magazín Lifee, teď je z něj farmář. 

Tomáš Krejčíř se do povědomí diváků zapsal zejména díky nekonečným seriálům Rodinná pouta - který byl vysílaný v letech 2004 až 2006 a dodnes je na ČSFD hodnocen poněkud nelichotivými 8 procenty - či Ordinace v růžové zahradě. Od té doby uplynula pěkná řádka let a jeho život se změnil razantním způsobem. Před lety prodal kliniku estetické a oční chirurgie, kterou vlastnil s manželkou. Jak se svěřil pro magazín Lifee, jeho vášní je nyní farmaření.


Díky tomu, že s manželkou prodali již zmiňovanou kliniku, zaopatřili celou rodinu a již v tu dobu se nechal slyšet, že nebude muset pracovat do konce života. "Co já považuji za svůj největší úspěch – že jsme to opravdu dokázali dobře prodat. Dva roky ten prodej trval. Bylo pro mě daleko těžší tu firmu dva roky prodávat, než ji vybudovat," přiznal v rozhovoru.

Tomáš se dal na farmaření

Přesto si svůj život moc neulehčil a od rána do večera dře na jejich rodinné farmě. Ale jak sám říká, splnil si tím svůj sen. "Tohle je takový náš sen, který jsme si zhmotnili. A jak už to tak se sny bývá, když tě chce pán bůh potrestat, vyplní tvé modlitby. Tím nechci říct, že by nás štvalo, že máme farmu. Zaprvé, o farmaření nevím nic. Jsem takový farmář z úleku. Máme farmu, to ano," směje se.


Bývalá herecká hvězda je v jednom kole. Mimo jiné je pyšným tatínkem pěti dětí, tři z nich už jsou dospělé, ale dva školáky má stále doma. Roli tatínka si užívá plnými doušky: "Mám tři děti, kterým se život zatím daří dobře. Všichni mají vysoké školy, každý se někde upíchnul a mají to dobře nastartované. Mám dobrý pocit, že se něco povedlo. S těmi mladšími to prožívám znovu, ale protože už máš tu zkušenost, tolik to nehrotíš. Ono to nějak dopadne," vysvětluje.

Tomáš letos oslavil své 52. narozeniny a ačkoliv přibývající roky cítí, v jeho případě mu jedině prospěly. "Po té padesátce už ten věk cítím. Dělám věci pomaleji, víc věcí mě bolí a nechtějí se mi věci dělat. Ale zase mám v sobě strašnou disciplínu. Dřív jsem byl línější, dneska jsem pracovitější," zakončuje.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy