Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězdná tenistka Markéta Vondroušová se rozvádí. Prostě nám to nevyšlo, řekla

Markéta Vondroušová a Štěpán Šimek se rozvádějí.
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
rozvod

Markéta Vondroušová patří k nejlepším českým tenistkám. Loni zažila chvíle štěstí, když se jí podařilo vyhrát slavný Wimbledon. Nyní však přišla poněkud jiná zpráva a týká se jejího manželství se Štěpánem Šimkem. „Prostě nám to nevyšlo. Teď řešíme formálně rozvod, ale na všem jsme domluveni,“ uvedla tenistka pro Blesk a potvrdila tak spekulace, které se ohledně rozpadu jejího manželství šířily.

Po necelých dvou letech manželství končí vztah tenistky Markéty Vondroušové a Štěpána Šimka. Vondroušová to sama potvrdila Blesku s tím, že jsou už na všem, včetně dělení majetku, domluveni. „Prostě nám to nevyšlo. Teď řešíme formálně rozvod, ale na všem jsme domluveni,“ řekla krásná tenistka.

Jejich svatba byla jako z pohádky

Potvrdila tak určité spekulace, které se kolem jejího manželství šířily. Vondroušová a Šimek si své Ano řekli v červenci 2022 v rozkvetlých zahradách Chateau Mcely a se svatbou jako z pohádky se tehdy tenistka neváhala pochlubit prostřednictvím svého Instagramu.

„Šimkovi 16. 7. 2022,“ připsala tehdy mladá tenistka ke svatebním fotografiím, na kterých oba novomanželé doslova zářili štěstím. Zásnubní prsten dostala od muže svého života v srpnu 2021, kdy dosáhla jednoho ze zásadních životních úspěchů v podobě stříbra z olympiády v Tokiu.

Loni se pak Vondroušové povedl životní úspěch na sportovním poli, když ve finále na trávě v All England Clubu porazila nasazenou šestku Uns Džábirovou a získala titul ze slavného turnaje ve Wimbledonu. Tehdy ještě seděl její manžel v čestné lóži.

Šimek byl podle Blesku její dětská láska, oba se znali už od školních let. On ukončil svou tenisovou kariéru předčasně kvůli zranění a pak se pustil do studování. S Vondroušovou začal chodit, když jí bylo patnáct, a následně ji doprovázel na tenisové turnaje.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy