Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Jaromír Soukup spadl na dno do Clash of the Stars: Soupeř Bejr ho zkopal, i svázaný v kazajce

Jaromír Soukup míří do Clash of the Stars: Soupeř Psychopat Aleš Bejr ho zkopal
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
+ Dalších 55 fotografií
cots

Mediální magnát a šéf TV Barrandov Jaromír Soukup míří do Clash of the Stars. Utká se se známým youtuberem Alešem Bejrem, který si říká „Psychopat Bejr“. Soupeři mají za sebou první staredown i menší potyčku na podiu. Přesto, že Bejr dorazil na tiskovou konferenci COTS v kazajce, Soukupa napadl. 

Už jen nejspíše málokdo si pamatuje éru, kdy mediální magnát Jaromír Soukup bodoval v boxerském ringu. Šéf TV Barrandov před několika lety mezi čtyřmi provazy zápasil na profesionální úrovni, a to s velmi excelentním skóre. Soukup má za sebou 26 zápasů, ze kterých pouze jedenkrát odešel s porážkou.

A nyní si svou působivou kariéru připomene. Tentokrát se však nepostaví do profi ringu, ale soupeřit bude s youtuberem. Soukup totiž míří do Clash of the Stars, kde se utká s kontroverzní tváří českého internetu Alešem „Psychopatem“ Bejrem.


Clash of the Stars 7: Soukup vs. Bejr

Tento souboj byl dlouho očekávaný, ovšem skoro nikdo nepředpokládal, že na něj skutečně dojde. Soukup a Bejr mají za sebou potyčku, ke které došlo už na galavečeru COTS 6. Tehdy Bejr Soukupa napadl a vyzval ho na zápas. A nyní je to skutečnost.

Zápas Soukup vs. Bejr byl oznámen na úvodní tiskové konferenci k nadcházejícímu sedmému turnaji. Tam se dvojice setkala tváří v tvář při společném staredownu. A i když Bejr dorazil v kazajce, jinak by ho do Duplexu, kde se událost konala, nepustili, i tak na svého soupeře zaútočil. Bejr se Soukupa snažil udeřit kopem, jak na místě zachytila i redakce eXtra.cz. Ačkoli právě tento souboj nejspíše přitáhne velkou pozornost, podle mnohých je to pro Soukupa potupa. Nejen proto, že organizace COTS je stále často označována za velký bizár, ale i proto, že Soukup jako bývalý profesionální boxer do ringu zamíří proti Bejrovi, který v životě neboxoval.


I tak se Soukup na souboj náramně těší. Jak se připravuje, co ho přimělo k zápasu v Clash of the Stars nebo jak vzpomíná na svou boxerskou kariéru? O tom se Soukup rozpovídal v rozhovoru pro eXtra.cz., který si můžete přehrát na našem Instagramu.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy