Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Josef Abrhám nevyprovodil Libušku (†68) do nemocnice. Proč nemohl být se svou láskou?

Josef Abrhám nevyprovodil Libušku (†68) do nemocnice. Proč nemohl být se svou láskou?
Zdroj: Anna Vavríková / MAFRA /Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
Libuše Šafránková

Josef Abrhám (81) se s manželkou Libuší Šafránkovou (†68) nemohl rozloučit, když odjížděla v den svých narozenin do nemocnice. Slavného herce totiž v poslední době sužují vážné zdravotní problémy. Libušku tak nemohl vyprovodit ani před dům a nemocnou herečku musela do nemocnice odvézt její kamarádka.

To, že Josefa Abrháma sužují zdravotní potíže, není žádným tajemstvím. Kvůli problémům neurologického rázu má potíže při chůzi a musí proto využívat vozík. Několikrát byl spatřen, jak ho na invalidním křesle tlačí právě Libuše Šafránková.

Nejspíš proto ji nemohl vyprovodit, když odjížděla v podvečerních hodinách v den svých narozenin do nemocnice. Slavná herečka se před domem jen rozloučila se svou sestrou a pak využila pomoci kamarádky, která ji odvezla do špitálu.

Přátelé mají o Abrháma strach

„Pepík mi dělá starosti. Volám mu už několik měsíců. Vždy se mi hned ozve. Zřejmě je to s ním opravdu moc vážné. Jestli je doma, anebo se léčí někde v nemocnici, nevím, nikdo z rodiny mi nedává žádnou zprávu,“ uvedl nedávno pro Blesk Abrhámův kamarád Jan Kačer (84).

Nyní se tak přátelé o Abrháma obávají ještě víc, protože přišel o svou životní lásku a oporu. Tátovi tak bude muset vypomáhat syn Josef, který se ale musí starat o čtyři potomky. Rodinu teď bez Libušky čeká náročné období...



Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy