Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Poslední souboj titánů: Ronaldo a Messi naposledy poměřili síly v zápasu plném emocí

Cristiano Ronaldo a Lionel Messi během přáteláku mezi PSG a výběrem hvězd ze Saudské Arábie.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 6 fotografií
sport

Cristiano Ronaldo se setkal na hřišti s Lionelem Messim v jejich pravděpodobně posledním společném sportovním střetnutí. Oba se přitom zapsali do listiny střelců. Ronaldo nastoupil k prvnímu zápasu v Saúdské Arábii a na hřišti potkal několik známých tváří, jak napsal iSport.cz.

Cristiano Ronaldo se představil poprvé v zápase od svého přestupu do Saúdské Arábie. Nejednalo se však o všední zápas. Přátelské utkání se odehrálo mezi výběrem z týmů Al-Hilal a Al-Nassr, proti nim stanulo PSG. Zápas se uskutečnil i díky tomu, že PSG má katarského majitele, který má velmi dobré vztahy s majiteli saúdských klubů.

Všechny oči upřené na Ronalda s Messim

Utkání se odehrávalo v pomalejším tempu než běžný ligový zápas, přece jen šlo o "přátelák". K vidění byl ale i tak dobrý fotbal, padlo hodně gólů (5:4 pro pařížský tým) a hlavně jsme pravděpodobně naposledy mohli vidět titány současného fotbalu jako soupeře v jednom zápase, protože se Ronaldovi postavil i Lionel Messi. Obě legendy se navíc dokázaly prosadit, Messi vstřelil jeden gól, Ronaldo dokonce dva. Portugalec byl navíc vyhlášen hlavní hvězdou zápasu. Šlo tak o úspěšnou premiéru v jeho angažmá na Blízkém východě.

Ronaldo se kromě Messiho setkal s mnoha přáteli, které si během své veleúspěšné kariéry našel. Za Paříž nastoupili útočníkovi bývalí spoluhráči z Realu Madrid Sergio Ramos a Keylor Navas. V dresu PSG se kromě Messiho objevily i hlavní hvězdy Neymar s Mbappém. K vidění tedy byly všechny známé tváře, které mohly oba týmy nabídnout. Před i po zápase byla vidět vřelá objetí a úsměvy na všechny strany, všichni zúčastnění jako by si uvědomovali, že se uzavírá jedna přenádherná fotbalová kapitola. ​Sám Ronaldo pak na svém Twitteru napsal, že bylo hezké vidět známé tváře.

Diváci se bavili

Zápasu v Rijádu přihlíželo 68 tisíc diváků, kteří vytvořili perfektní atmosféru, jak uvedl iSport.cz. Duel přítomné diváky určitě nenudil, padlo devět branek, k vidění byly tři penalty, až na Neymara se prosadily všechny největší hvězdy. Červenou kartu dostal bek PSG Juan Bernat. Zábava však neskončila ani se závěrečným hvizdem. Nejprve rozhodčí a hráči obou týmů převzali medaile, následně PSG dostalo pohár a propukly oslavy, které nejsou moc často k vidění. Vše uzavřel mohutný ohňostroj. Saúdové zkrátka vědí, jak pořádat velké sportovní akce.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy