Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Reality show Like House zná svého vítěze! Půl milionu korun si odnesl Jenis

Mladí influenceři v Like House.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Dalších 5 fotografií
Vyhlášení vítěze

Primácká reality show Like House, v níž o výhru soutěžili čeští influenceři, se dostala do svého finále. Nejvíce diváků hlasovalo pro jednadvacetiletého Jenise, který si získal srdce fanoušků svým nadhledem, humorem a rozumem. 

Televize Prima odvysílala závěrečný díl reality show Like House, v němž parta influencerů žila několik měsíců pod jednou střechou. Z devíti účastníků byli nakonec vybráni dva, kteří bojovali o výhru půl milionu korun. Byli jím Jenis a Tomi, kteří byli z celé party nejméně konfliktní a diváci si je oblíbili.

Napínavé finále

Výhru přišel oznámit zpěvák Jan Bendig, který v pořadu také účinkoval. Půl milionu korun si nakonec odnesl jednadvacetiletý Jenis, který si získal srdce fanoušků nejen svým nadhledem, ale také humorem a rozumem. „Chci jen říct upřímně DĚKUJI VŠEM! Společně jsme to opravdu dokázali. Od začátku do konce jsme byli nejsilnější team! Děkuji všem účastníkům, byla to pro mne velká zkušenost a rád jsem vás poznal. Občas mi chybíte,” zavtipkoval Jenis na svém instagramovém profilu. Výhru chce Jenis investovat.

V reality show Like House proti sobě soutěžila parta influencerů, která plnila nejrůznější challenge. Na konci se rozhodovalo, který z účastníků je pro diváky nejoblíbenější. Show provázelo množsví dramat, které se ale jim vždy nakonec podařilo nějak ustát.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy