Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Slunce vstupuje do vlády Blíženců: Panny budou mít rodinu na prvním místě, Štíři v práci povýší

Blíženci - 16. 3.
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
astro

Znamení, které nám bude vládnout až do letního slunovratu, jsou Blíženci. Slunce vstoupilo do tohoto znamení v sobotu 21. května přesně ve 3:23. Intuitivní, odvážní, ale i nerozhodní a přelétaví. Půjde o finance, patnerské vztahy i ty pracovní. Je to jedna z největších příležitostí letošního roku, jak si pro sebe urvat kousek štěstí a přijmout hojnost vesmíru. Co čeká v tomto období právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V období Blíženců se zaměřte na finance, právě v této sféře bude vaše nejsilnější energie. Máte potenciál změnit svou životní situaci a začít žít to, co si celou dobu přejete. Pozor si ale dejte na prokrastinaci. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy vám přejí v lásce a důležitých životních rozhodnutích. Pokud už dlouho toužíte po kroku a zároveň se ho obáváte, měli byste využít příležitosti a obrátit celou situaci ve svůj prospěch. V galerii najdete, co vás potěší.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Někdy musíte vyzkoušet, po čem toužíte, abyste možná nakonec zjistili, že to není pro vás. Jen tím, že život skutečně žijeme, se ho učíme také vychutnávat. A chyby k tomu bezesporu patří. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Buďte odvážní a přestaňte se neustále starat o to, co si o vás ostatní myslí. Právě přesvědčení, že musíte každému vyhovět, vám drží otěže, kvůli kterým se neposunete dál. V galerii najdete, na co se zaměřit.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Přichází váš měsíc, tak nepromarněte příležitost a pusťte se do toho, co vás baví! Někdy se největší radosti skrývají v maličkostech, které jste předtím ani neviděli. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy v tomto období mají.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Uvědomte si, že ta největší síla se skrývá uvnitř vás. Vezměte ji jako kouli světla, vnímejte její sílu a využijte ji tam, kde ji teď potřebujete. Všechno je to o hlavě a vašem přemýšlení. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V partnerském vztahu budete muset projevit mnohem více tolerance, než jste ukázali doposud. Bude se vám hodit ale i v pracovních vztazích, ve kterých dostanete příležitost ukázat, že svému oboru opravdu rozumíte. V galerii najdete váš tip.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ačkoliv to u vás není běžné, rodina u vás v tomto období bude na prvním místě. Konečně pochopíte sílu pouta a dovolíte si bezmezně milovat. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Mluvte pravdu a nemůžete se splést. Přesně vycítíte, kdo je vám blízký a kdo naopak. Možná přijde situace, kdy budete muset protřídit své přátele a nechat si kolem sebe jen ty, kterým můžete věřit. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V pracovních vztazích máte velkou šanci na povýšení, tak si to nepokazte tím, že teď začnete dělat svou práci napůl. Pokud skutečně dosáhnete jiné pozice, pravděpodobně se vám změní i agenda. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Potřebujete nabrat síly, a to nejlépe sami. Alespoň chvíli si dovolte být bez svých blízkých a ponořte se do svých myšlenek. Pomůže vám to najít směr, který už vám dlouhé týdny chybí. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Byli byste bláhoví, kdybyste si mysleli, že už se nemáte co učit. Čerpejte informace z těch stran, ze kterých k vám přichází, a dovolte si růst. Zůstat stát na místě bude postupně ničit vaši duši. V galerii najdete, na co se můžete těšit.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy