Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Strach o syna Obermaierové: Ošklivý pád, zaklínění mezi auty a strašná panika

Herečka si se synem Jarouškem užila své.
Zdroj: Herminapress.
+ Dalších 11 fotografií
nehoda

Herečka Jaroslava Obermaierová (78) minulý týden zažila drama se synem Jarouškem (44). Ten nešikovně upadl v garáži mezi auta a nemohl se dostat ven. Ustavičně volal o pomoc, jak informoval web Aha!

Mohl to být krásný čas strávený na chalupě na Benešovsku. To se ale herečce Jaroslavě Obermaierové nepoštěstilo. Její syn Jaroušek, který je na své mamince závislý, měl ošklivou nehodu. Zapadl mezi auta v garáži a nemohl se dostat ven.


„Chudák, ošklivě se poranil! Měli jsme strach, jestli nemá zlomené ruce, ale naštěstí jsou jen naražené,“ líčila herečka pro Aha! Špatně dopadlo i rodinné auto, které mířilo rovnou do servisu.

Kvůli nehodě nešla na Zemana

K nehodě došlo stejný den, kdy probíhal křest knihy Spiknutí, na němž byl po dlouhé době přítomen na společenské akci Miloš Zeman. Na křtu byla i redakce eXtra.cz. „Ten den jsem točila Ulici, to mě do Prahy dovezl televizní řidič. Ale z ateliérů už jsem odvoz neměla. Panu prezidentovi jsem se omluvila, mrzí mě to," uvedla Jaroslava.

Doporučené video s Jaroslavou Obermaierovou.


O taxislužbě prý ani neuvažovala. Musela by totiž jet ze křtu na Benešovsko, a to by ji stálo spoustu peněz. „Mám možnost v Praze přespat, ale nechtěla jsem Jarouška nechávat doma samotného,“ dodala na závěr.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy