Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tichý odchod Marcely Augustové z Událostí, komentářů: Přiměly ji k tomu vážné důvody

Marcela Augustová skončila na ČT.
Zdroj: herminapress
+ Další 2 fotografie
Odchod

Marcela Augustová (57) byla jednou ze stálic a dominantních tváří večerních Událostí, komentářů v České televizi. Dění kolem moderátora Marka Wollnera, Nory Fridrichové a následně i Jakuba Železného však zapříčinilo, že si téměř nikdo nevšiml, že z večerní relace Augustová zmizela. Blesk zjistil, co stálo za jejím odchodem.

Události, komentáře v České televizi moderovala Marcela Augustová dlouhé roky. V prosinci však z večerní relace odešla. „Z týmu Událostí, komentářů kromě Daniely Písařovicové, která tam také skončila, odešla ještě Marcela Augustová - vzhledem k rodinnému zázemí a k pracovnímu nasazení,“ uvedl ředitel České televize Petr Dvořák pro Blesk.

Místo ní nasadili do relace Barboru Kroužkovou (49). Sama Augustová následně Blesku potvrdila Dvořákova slova a doplnila, že o odchodu spolu mluvili již během loňského podzimu a momentálně se věnuje hlavně Událostem.

Odpočinek neplánuje

V kruzích se spekuluje o tom, že je Augustová unavená a chce trávit čas s rodinou. Kolegové se proto bojí, aby úplně neodešla z České televize. Marcela je unavená, máme za sebou všichni náročné roky. Covid, volby, válka... Máme strach, aby neodešla z Událostí úplně. Miluje svou rodinu a chce se jí maximálně věnovat,“ prozradil nejmenovaný zdroj. Tomu se ale moderátorka brání a říká, že odpočinek rozhodně ještě neplánuje.

Její odchod zastínily kauzy posledních měsíců, které se v České televizi odehrávají. Nejdříve to byl Marek Wollner, který byl obviněn ze šikany a nakonec z pořadu Reportéři odešel, a následně Nora Fridrichová, která se také měla dopustit šikany na svých podřízených. Podle komise se však šikany nedopustila, jak v březnu informoval iRozhlas. Následně se strhla mediální mela i kolem moderátora Jakuba Železného, který byl natočen při hádce se strážníky.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy