Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Už nejsme rodina: Monika Bagárová promluvila o bolavém rozchodu s Muradovem

Monika Bagárová a Makhmud Muradov se rozešli
Zdroj: Se souhlasem M. Muradova
+ Dalších 8 fotografií
Vánoční rozchod

Monika Bagárová (27) se rozhodla potvrdit to, o čem si štěbetali i vrabci na střeše. Zpěvačka a bojovník MMA Makhmud Muradov (31) se rozešli. Spekulace potvrdila na svém Instagramu.

Monika Bagárová na svém Instagramu potvrdila spekulace, na které eXtra.cz upozorňovalo už v souvislosti se zápasníkovou dlouhodobou nepřítomností u rodiny, a to dokonce i o Vánocích. S otcem své dcery Ruminky Makhmudem Muradovem se rozešli.

"Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér Vám říct, že už nejsme rodina. Hlavně proto, že jste byli u našeho začátku, taky u narození naší Ruminky a vím, že spousta z Vás nám drželo palce," píše smutná Monika. "S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života. Chtěla bych moc poprosit o respektování našeho soukromí. Je to věc, která bolí a není jednoduché o ní mluvit. Nikdy pro mě nebylo nic víc, než láska a rodina. Přiznávám otevřeně, že potřebuji čas na to se dát dohromady, a proto jsem se rozhodla, že se teď na chvíli vypařím z internetového světa a budu se plně věnovat sobě a své Rumince, která je smysl mého života. Věřím, že na nás budete myslet a že mi to odpustíte. Vidíme se brzy..."

Opuštěná Bagárová

Že to dvojici dlouhodobě neklape, se neslo šoubyznysem nějakou dobu, dokonce se spekuluje, že si Mach stačil v Uzbekistánu pořídit novou rodinu... Jejich směřování k definitivnímu rozchodu vyplavalo na plné světlo těsně před Vánoci. Jak eXtra.cz upozornilo, to že Makhmud za partnerkou a dcerou Ruminkou nepřijel ani na nejkrásnější svátky v roce, působilo víc než podezřele.

Že je něco hodně špatně, bylo zřejmé i z instagramových profilů slavného páru. Zatímco Muradov postuje storiečka ze své rodné hroudy, Monika Bagárové dokumentovala čas strávený se svou rodinou. A hlavně, po společných fotkách páru jako by se slehla zem. Jejich vztah se tak rozpadl skoro na den přesně po třech letech.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy