Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Yellowstone s Costnerem míří na české obrazovky: Nejsledovanější seriál současnosti láká na Divoký západ a hvězdná jména

Snímek ze seriálu Yellowstone.
Zdroj: se souhlasem Paramount Network
+ Dalších 11 fotografií
seriál

Fanoušci Kevina Costnera, ale i milovníci atmosféry westernů a historických snímků budou mít skvělé zážitky. Na české obrazovky míří jeden z nejpopulárnějších amerických seriálů Yellowstone v hlavní roli s oscarovým hercem, který zazářil v Osobním strážci či Tanci s vlky. Kromě něj uvidíte i Kelly Reilly, Michaela Nouriho (Flashdance) či fešáka Lukea Grimese ze série Padesát odstínů, jak uvádí web ČSFD.

Původní dramatický seriál zachycuje rodinu Duttonových v čele s Johnem Duttonem, která ovládá největší dobytčí ranč ve Spojených státech. Uprostřed měnících se aliancí, nevyřešených vražd, starých ran a těžce získávaného respektu je ranč v neustálém konfliktu se svými sousedy – rozrůstajícím se městem, indiánskou rezervací a prvním americkým národním parkem. Hlavní role v seriálu Yellowstone se ujal oscarový herec, oceňovaný producent, režisér a hudebník Kevin Costner.

"Yellowstone se ve Spojených státech rychle stal vlajkovou lodí mezi seriály vlastní tvorby Paramount Network. Právě tam odstartovala jeho pátá série, která s 12,1 miliony diváků překonala veškeré rekordy," řekl redakci eXtra.cz Viktor Hetyei, Paramount Brand Director, CEE. "Seriál je nedílnou součástí značky Paramount Network i na mezinárodní scéně a věříme, že díky svému filmovému stylu perfektně zapadne do nedávno zavedeného filmového slotu na českém kanálu Paramount Network a stejně jako na dalších zahraničních trzích se i v České republice stane stálou součástí vysílacího schématu," dodal.

Oceňovaný seriál

Za úspěchem seriálu, jehož oblíbenost u diváků s každou další sérií stoupá a start nejnovější páté řady si na podzim loňského roku nenechalo ve Spojených státech ujít přes 12 milionů diváků, stojí kombinace nádherných přírodních scenérií, napínavého děje a vynikajícího hereckého obsazení. Scénáře a režie se ujal Taylor Sheridan, který stál u úspěšných filmů jako například Wind River nebo Odporná hra.

Neuvěřitelná obliba Yellowstonu ve Spojených státech měla za následek vznik hned dvou navazujících seriálů, oba však v ději svého původce předcházejí. Prozatím desetidílný titul s názvem 1883 byl uveden předloni na podzim, jeho pokračování se jménem 1923 pak v prosinci loňského roku. Yellowstone, který byl nominován na nespočet cen, se zatím dočkal pěti sérií a celkem 53 epizod. Diváci se na českém kanálu Paramount Network dočkají prozatím dvou řad o celkem devatenácti dílech. Na ČSFD získal seriál hodnocení již 85 %.

Seriál poběží každé pondělí od 13. února ve 20.00 na kanále Paramount Network.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy