Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Z Kateřiny Zemanové se v zahraničí stala workoholička: Partnera i potomky odsunula na druhou kolej

Kateřina Zemanová je dcerou prezidenta České republiky.
Zdroj: extra.cz/Martin Procházka
+ Dalších 6 fotografií
Workoholismus

Kateřina Zemanová (30), dcera bývalého prezidenta republiky Miloše Zemana (79), již několik let žije v cizině. Nejdříve trávila čas v Londýně, kde studovala i pracovala, nyní se přemístila do prosluněného Španělska. A její hlavní náplní je kariéra. Podle informací Expresu se navíc rozešla s partnerem, kterého představila i své rodině.

Kateřině Zemanové se v zahraničí daří. Nejdříve studovala a pracovala v Londýně, následně se přemístila do Španělska, kde pracuje u nejmenované IT firmy. A její otec, bývalý prezident Miloš Zeman, je na ni právem pyšný.

„Myslím, že je šťastná. Pracuje ve firmě, která ji hodnotí vysoko, ale stýská se mi po ní. Těším se, až ji uvidím. Pořád je v zahraničí. Je to španělsko-anglická počítačová firma a Katka tam pracuje na vytváření webových stránek,“ přiznal pro Expres Zeman.

Workoholička

Hlavní náplní Kateřinina života je práce. Dává jí přednost i před založením vlastní rodiny. „Na vnoučata to zatím nevypadá. Katka je stále sama. Měla před časem partnera, kterého už dokonce představila rodině, ale už spolu nejsou,“ uvedl zdroj, který si nepřál být jmenován. Z Kateřiny Zemanové se prý stala pořádná workoholička. Měla dokonce přijet za svými rodiči na Vánoce, ani to však kvůli pracovním povinnostem nestihla.

Už v roce 2022 Kateřina hlásala, že je single. „Partner není. Nevím o něm, jsem single. Žádné tajemství nemám. Nehrnu se v tuto chvíli do vztahu, uvidíme, jak se to vyvine, zatím to není ani moje priorita,“ přiznala tehdy.

Jediný oficiální přítel

Jejím jediným oficiálním přítelem, o němž se veřejnost dozvěděla, byl bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš. Bylo tomu v roce 2013, kdy bylo Kateřině devatenáct a Krulišovi jednatřicet. „K tomu chci jenom říct, že Kačenka je úžasná mladá dáma. My ale jako mladí lidé, a já si troufám říct, že já jsem pořád ještě mladý, bychom si přáli trošku soukromí. Aby se média o nás tolik nezajímala,“ řekl před více než deseti lety pro Blesk Kruliš.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy