Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zarostlý a pohublý Pirát je doma ze Survivoru: Lidé rozjeli řeči o jeho potenciální výhře

Samuel Krištofič alias Pirát  je ze Survivoru doma: Lidé spekulují o jeho vítězství
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Tv Nova
+ Dalších 26 fotografií
návrat

Survivor už má svého vítěze. Známý MMA zápasník Samuel Krištofič alias Pirát na sociálních sítích potvrdil, že všichni účastníci drsné reality show jsou z opuštěného ostrova v Dominikánské republice zpět doma. Diváci pořadu rozjeli na fanouškovských stránkách vlnu spekulací a mystifikací. 

Překvapení pro diváky

Všechny fanoušky Survivoru překvapilo video, které na sociálních sítích sdílel MMA zápasník Samuel Krištofič alias Pirát. "Přátelé, nemějte stresy, jsem doma, a je to proto, protože se dotočilo, prosím pěkně," oznámil svým fanouškům potetovaný sportovec, jehož nahrávku ze sociálních sítí sdílel na YouTube kanál MMANET. "Už jsme všichni doma, takže, ale to je vlastně všechno, co vám můžu říct a co můžu přiznat. Takže Pirátík je doma," oznámil svým fanouškům Pirát, kterému na nahrávce asistovala jeho roztomilá maličká dcerka Dominika.

Následně vzkázal divákům jedné z nejdrsnějších světových reality show, že je u televizních obrazovek čeká ještě pár nervy drásajících okamžiků. "Bojovali jsme o své životy. No, co vám mám povídat. Vousy mi narostly, kila jsem shodil, ale jsem zpět," řekl s úsměvem, ale jasně poznatelnou únavou v hlase Krištofič, jehož tvář zdobil rozčepýřený plnovous, který by zasloužil řádnou úpravu.


Samé spekulace

Ačkoliv Pirát zdaleka ani nenaznačil, kdo se v Survivoru probojoval až do úplného finále, fanoušci se rozčilují. "Další géniové, co neumí být zticha. Nedík," rozčilovala se na Facebooku fanouškovské stránky Survivoru Michaela. "Je to škoda vědět předem vítěze. Tím nemyslím, že vyhrál, ale někteří lidé to vědět chtějí. Já ne, mám ráda překvapení," posteskla si Ludmila. "Pirát mě se*e. Arogantní ču*ák, co si hraje na citlivku," zněl jeden z negativních komentářů mířených na Samuelovu osobu.

Doporučené video se Sebastianem Navrátilem:


Další spekulovali o tom, že podle délky vousů a váhy Pirát ostrov v Dominikánské republice ještě nějakou dobu neopustí. "Ty vole, ten je vychrtlý, takže došel nejdál," pozastavil se nad zápasníkovým vzezřením Peter. "No, ty vousy...porota se obvykle oholí i ostříhá během izolace," mínila Alena. "Ano, je to potvrzené...vyhrál ve finále nad Jackem," snažil se mystifikovat ostatní sledující Martin.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy