Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Drsná potupa pro Pavla Novotného: Dutá hlava s malým přirozením, šije do něj Havlíček za slova o Aničce

Karel Havlíček se navezl do Pavla Novotného za slova o nemocné Aničce: Dutá hlava, malý pinďour. Hádejte, kdo to je?
Zdroj: Profimedia/Herminapress/Koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
spor

Nevhodná slova starosty Řeporyjí ohledně rodiny Slováčkových mají dohru. Exministr Karel Havlíček (ANO) se ostře pustil do Pavla Novotného (ODS). V reakci na Instagramu si nebral servítky a řeporyjského starostu označil za hlupáka s malým přirozením. Novotný předtím uvedl, že Anička Slováčková "bohužel nemá žádnou šanci" a zemře.

Pavel Novotný (ODS) nepřestává schytávat kritiku za svá slova o rodině Slováčkových. "Felix byl vždycky debil. Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci. Ale tohle přehnal," napsal na sociální síti X, kde reagoval na fotku Slováčka na předvolební akci koalice Stačilo, spojené s KSČM.

Novotný následně po vlně kritiky svůj příspěvek smazal a přidal omluvu. "Tak já se tedy omlouvám, za zcela nevhodný tweet týkající se rodiny Slováčkovy (Slováček s Patrasovou prostě, neumím to skloňovat). A jděte na týden do pr*ele. Omlouvám se upřímně a nesmírně svého tweetu lituji," napsal politik a poté se po několika dalších příspěvcích ze sociálních sítí stáhl.

Anička Slováčková přitom nyní zažívá těžké období po návratu rakoviny. Zpěvačka se však nevzdává a s nemocí zarputile bojuje.

Do Novotného se následně pustili nejen běžní sledující, ale též mnoho politiků, ačkoli třeba Danuše Nerudová zpočátku politika spíše hájila. Nyní se do Novotného opřel poslanec a exministr Karel Havlíček (ANO).

Drsná slova Karla Havlíčka

"Dutá hlava, malý pinďour. Hádejte, kdo to je? Nápověda: hraje si na politika a kamarádí se s ním například premiér Fiala nebo Danuše Nerudová…" napsal Havlíček na Instagramu.

„Novotný je chudák, a to nejenom za to, co udělal v posledních dnech,“ dodal Havlíček ve videu k příspěvku. "Ať už je to premiér Petr Fiala (ODS), který se s ním směje na fotkách, ať už je to Danuše Nerudová, která se ho zastává, nebo třeba Dana Drábová, která spolupracuje se STAN,“ vypočetl pak Havlíček lidi, kteří podle něj nesou „nemalou část viny za to, že tohle zvířátko se prezentuje v médiích tak, jak se prezentuje“.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy