Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Šílená proměna Pamely Anderson. Hvězda Pobřežní hlídky překvapila účesem na pštrosa

Pamela Anderson byla samý úsměv.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
Debut

Devadesátková ikona Pamela Anderson (56) měla svůj debut na největší módní události Ameriky zvané Met Gala. Akce, kam dorazily ty největší osobnosti showbyznysu, se jako každý rok konala v Metropolitním muzeu umění na Manhattanu. Hvězda Pobřežní hlídky zvolila tělové šaty Oscar de la Renta, jemné líčení a podivný účes na pštrosa, jak píše web People.

Hvězda Pobřežní hlídky Pamela Anderson na béžovo-zeleném koberci velmi zaujala. Události Met Gala se k překvapení všech zúčastnila vůbec poprvé během svého dlouholetého působení v showbyznysu. Hvězdný galavečer je každoročně pořádaný ve prospěch Institutu kostýmů Metropolitního muzea umění na Manhattanu.

Devadesátková ikona a aktivistka vynesla éterickou tělovou róbu od Oscara de la Renty na jedno rameno, která odhalila její umělá prsa, jimiž se v minulosti tolik proslavila. K nim měla třpytivé šperky Pandora obsahující diamanty s více než 200 karáty, které celé róbě dodaly na eleganci, jak píše People.

Podivný účes

Z Pamelina outfitu přímo křičel starý Hollywood a elegance. Škoda jen účesu, kdy měla do stažených vlasů zakomponované peří. Účes vypadal zanedbaně a připomínal spíše pštrosa, což je škoda. Kdyby zvolila jemné vlny či drdol, rozhodně by Pamelin celkový look působil ještě lépe.

Kromě Pamely Anderson si Met Gala nenechaly ujít ani influencerka Kim Kardashian, zpěvačka Rita Ora, raperka Cardi B, herečky Uma Thurman, Zendaya, Demi Moore, Salma Hayek, Nicole Kidman či zpěvačka Jennifer Lopez, jak informoval zahraniční Vogue.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy