Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Veronika Žilková perlila: Tulila se ke kolegům, potom se skácela k zemi a smála se tomu

+ Dalších 30 fotografií

Veronika Žilková díky své výrazné osobnosti oživí každou společenskou akci. Jinak tomu nebylo ani na premiéře dokumentu Troška krásných střípků o režisérovi Zdeňku Troškovi, kam dorazila s opravdu velmi skvělou náladou. Temperamentní blondýnka se vřele přivítala se svými kolegy a během hromadného focení všechny přítomné hosty pobavila svým pádem na kolena, což neuniklo redakci eXtra.cz. Těsně před promítáním se ale vypařila jako pára nad hrncem. Kam měla naspěch? 

Veronika Žilková je pořádný živel, který nezkazí žádnou legraci. Když populární herečka dorazila do kina CineStar Praha Anděl, hýřila skvělou náladou, kterou nakazila i své přítomné kolegy. Například její kolega Václav Vydra se po jejím boku nepřetržitě smál a jinak tomu nebylo ani v případě hlavní tváře premiéry, režiséra Zdeňka Trošky.

Tato slavná trojice vedle sebe usedla i v sále, kde řeč rozhodně nestála. Na dotaz redakce eXtra.cz, jak Žilková s Vydrou vzpomínají na natáčení Troškových filmů, si jen režisér odkašlal: "Ehm, ehm." "Pan Troška na nás kašle," odpověděl s humorem sobě vlastním Václav Vydra, který zazářil v Troškově komediální filmové sérii Kameňák. Na svoji legendární roli Pepy vzpomíná velmi rád a natáčení po boku Jany Paulové si prý velmi užil.

Ódy na Trošku i vtipný pád

"Je to hanba, protože Zdeněk do žádného důchodu nepatří. Tenhle chlapeček, kterému bude v sobotu 71 let, by měl natočit ještě hodně komedií a pohádek," doplnila Vydru Žilková, která se objevila v Babovřeskách. Na její slova obratem reagoval sám Troška. "Tenhle chlapeček je línej, pohodlnej a nechce nic dělat," obratem reagoval režisér, který už několik let dobrovolně netočí.

Poté následovalo hromadné focení, při němž se Žilková rozhodla, že si klekne. Při pokleknutí ale ztratila balanc a na kolena se dostala mnohem rychleji, než sama čekala. Svému menšímu trapasu se ale od srdce zasmála. Poté se herečka sebrala a rychlostí blesku prchla do divadla, kde musela odehrát představení.

Video: Rozhovor se Zdeňkem Troškou pro eXtra.cz:

Tulení s Vágnerem st.

Na slavnostním promítání dokumentu o Zdeňku Troškovi se herečka také pozdravila s Karlem Vágnerem starším, do kterého si před několika měsíci rýpla v rámci sporu s jeho synem Karlem Vágnerem mladším a dcerou Veroniky Žilkové, Agátou Hanychovou, jak jsme vás informovali.

"Když Karel Vágner st. má šest dětí a čtyři manželky, tak je taky borec? Asi v očích K. Vágnera ml. ano," pronesla tehdy na adresu známého hudebního producenta a muzikanta Žilková. Karel Vágner starší je ale velký gentleman a celou kauzu přešel s náležitou elegancí. Veroniky Žilkové se navíc dokonce zastal, a tak není divu, že si dvojice přátelsky padla do náruče.

Na momenty z premiéry filmu Troška krásných střípků se podívejte v naší fotogalerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy