Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu 15. 5. 2024: Raky čeká odměna, Střelcům se podaří, na co sáhnou

Naučte se být šťastná.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 15. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste se za situace, kdy máte s někým nedořešené spory, snažili všechno urovnat. Napjatá atmosféra nedělá dobře nikomu a negativně by to ovlivnilo vaše vztahy do budoucna.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nečekejte klidný den. Snažte se nepodléhat nervozitě a přecitlivělé náladě. Mohli byste selhat v situaci, kdy bude zapotřebí, abyste zachovali duchapřítomnost. Náročnější úkoly raději odložte.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tento den přeje společenským a kulturním zážitkům. Zajděte si s přáteli na koncert, do divadla, navštivte taneční nebo módní show. Při cestování buďte opatrní a připravte se na zpoždění.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Horoskop vám radí, ať se snažíte věci řešit prakticky. Nic nepřehánějte a nenechte se nikým vyprovokovat. Pokud byste se přece jen dostali do nějakého sporu, buďte to vy, kdo to vyřeší diplomaticky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Horoskop vás nabádá, ať se držíte zpátky a nic nepřeháníte. Nakupování raději odložte na jindy, máte sklon k lehkomyslnosti, takto utratíte majlant. Neriskujte a buďte opatrní za volantem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nejradši byste se jen bavili a užívali život plnými doušky. Na to není nic špatného, myslete ale také na své povinnosti. Až po jejich splnění vás může čekat zasloužená odměna.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Je opravdu chvályhodné, jak bojujete za člověka, který si za krátkou dobu získal vaši přízeň. Znáte však pořekadlo důvěřuj, ale prověřuj? Abyste se nezklamali, nezasloužíte si to.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Dávejte si pozor, abyste někomu neukřivdili. Máte tendenci dávat za vinu ostatním, když se vám něco nepodaří. Hledejte prvně chybu u sebe a snažte se přijímat zodpovědnost za své činy.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Komunikujte s lidmi otevřeně, nenechávejte ostatní, aby si museli něco domýšlet, vyhnete se tak zbytečným nedorozuměním. Neznamená to však, že snad máte být ironičtí a že budete někoho urážet.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Horoskop vás nabádá, abyste se nemíchali do ničeho, co se vás netýká. Místo řešení vlastních problémů máte sklony starat se o druhé. Takhle by jen nastal konflikt, který byste zbytečně dlouho řešili.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V tento den se vám bude dařit, na co sáhnete, tak toho využijte a zkuste i něco nového. Pravděpodobně se vám nečekaně ozve někdo, na kom vám velice záleží, ale ztratil se vám na čas z očí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tento den přeje společenským setkáním, atmosféra bude příjemná. Pozvěte si domů blízké přátele a překvapte je svým kuchařským uměním. Večer společně vyrazte někam za kulturními zážitky.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy