Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Detaily nehody Milana Antoše: Spousta zlomenin. Následky byly neuvěřitelné, řekl Záruba

Milan Antoš do konce mistrovství ke stolu už nezasedne.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
Nehoda

Milan Antoš (54) v neděli komentoval hokejové mistrovství světa v O2 areně. Když se večer vracel domů na svém skútru, u Letňan do něj narazilo auto. Antoš skončil v nemocnici s deseti zlomeninami a protrženými plícemi. O celém incidentu nyní pro iSport promluvil šéfkomentátor České televize Robert Záruba.

Komentátor a bývalý hokejista Milan Antoš byl účastníkem nehody. V neděli po komentování hokejového mistrovství světa v O2 areně se vracel domů. Jenže u Letňan do komentátora na skútru vrazilo auto.

„Jel po hlavní silnici a míjeli se s autem, které odbočovalo doleva. Milan pokračoval pomalu, jestli o něm řidič ví. Měl pocit, že ano, tak jel rovně, ale auto ho nabořilo při odbočování,“ popsal pro iSport šéfkomentátor ČT Robert Záruba. „Naštěstí je stabilizovaný, ale na to, že se jedná o nevinnou nehodu a nejel moc rychle, následky byly neuvěřitelné,“ dodal.

Těžké zranění

Hovoří se o tom, že má deset zlomenin, pochroumanou nohu a také pneumotorax. Řidič, který Antoše srazil, byl policií obviněn z těžkého ublížení na zdraví. "Mám zlámané prsty na nohách, ty jsem vůbec necítil. A zlámaná žebra, klíční kost i lopatku," upřesnil pro iSport Antoš.

Všem svým fanouškům se ozval i na sociálních sítích.V neděli po komentování MS mě po cestě domů na skútru z O2 areny srazilo auto. Cítím se už lépe, mám několik zlomenin, ale věřím, že vše bude dobrý a na novou sezónu jsem zpět v plné síle ve studiu. Děkuji všem za povzbudivé zprávy a kolegům do studia posílám pozdravy,“ napsal a připojil fotografii, na níž s úsměvem na rtech leží na nemocničním lůžku.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy