Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Epická zrada v Survivoru: Po sloučení vypadla policistka Kristina, vaz jí zlomila změna pravidel

+ Dalších 22 fotografií

Kristina Hrbková sice pomýšlela na finále Survivoru, padesátý devátý den se jí ale stal osudným. Ačkoliv sama kula pikle na Yeni a Bandurka, byla vyhlasovaná. A jako historicky první soutěžící české verze této show odešla bez možností zabojovat v duelu. 

Tolik se těšila na sloučení, příliš dlouho se v něm ale neohřála. Kristina Hrbková se totiž přepočítala, když si myslela, že její aliance je v převaze. A to ji nemusel ani nikdo zradit. Za vše mohla změna pravidel, kdy bezprostředně po sloučení přišli Bandurko a Tomáš o své hlasy v následující kmenové radě a o osudu zvoleného navíc měly rozhodovat vázy naplněné krví či vodou, přičemž existovala pouze 33procentní šance, že dotyčný bude moct o svou účast v show zabojovat v duelu.

Nečekaná zrada

A ačkoliv byli Kristina Hrbková, Tomáš Rys a Martin Prágr přesvědčení, že se jim podařilo Mikýře a Piráta přesvědčit, aby hlasovali s nimi pro Bandurka, pekelně se spletli. A osudným se jí stal triumf Yeni, která vyhrála individuální imunitu, jinak by nejspíš skončila místo pohledné policistky. Ta si pak krk pokusila zachránit tak, že hodila přes palubu Bandurka. A i když si Tomáš byl jistý, že se jim jejich taktika vyplatila, Kristina cítila ve vzduchu zradu a nemýlila se.

„Já jsem to říkala,“ hlesla po přečtení dvou hlasů Kristina, která ve studiu eXtra Hosta, kterého přineseme již brzy, přiznala, že tušila, že ji kmen zradí. A to přestože ji Tomáš Rys stále přesvědčoval, že se poměr hlasů ještě otočí.

I když nakonec Bandurko získal čtyři hlasy, čímž dorovnal její počet, rozhodující devátý hlas patřil opět krásné policistce. „Co na to říct. Já jsem s tím tak trošku počítala, protože předtím, než vypadla jedna osoba z bývalého kmene Titánů, tak mi říkala, že ve sloučení budeme s Tomášem první na řadě,“ okomentovala volbu svého kmene Kristina, která jako první soutěžící v historii Česko-Slovenského Survivoru musela o svém osudu nechat rozhodnout obsah několika váz, ze kterých musela vybrat jednu a tu rozbít. Soupeře do duelu by si mohla vybrat pouze v případě, když by z nádoby vytekla voda. Takové štěstí ale neměla a šanci zachránit se nedostala.

Důstojný odchod a tajný vzkaz

Kristina se i přes zradu kmene dokázala se všemi rozejít v dobrém. „Chtěla bych všem poděkovat za krásných 59 dní. Ti, co hlasovali se mnou, dávejte bacha. Počty nebyly na naší straně. Tome, nebreč,“ dodala Kristina, která nakonec mimo pravidla objala Martina Prágra a zašeptala mu cosi do ouška.


Co řekla Prágrovi, koho by si vybrala do duelu, kdo si myslí, že ji zradil, a co na její vztah s Tomášem říká její snoubenec? Nejen na tyto otázky jsme se Kristiny zeptali ve studiu eXtra Hosta a exkluzivní rozhovor přineseme již brzy.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy