Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Kate s Williamem se pochlubili dětmi: Sladěná rodinka si vyšla na vánoční procházku

Příběh Kate Middleton a prince Williama je předmětem nových dílů seriálu Koruna služby Netflix
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 17 fotografií
mše

Královská rodina v čele s králem Karlem III. a jeho chotí Camillou Parker Bowles se vypravila na každoroční sváteční vánoční mši do kostela svaté Máří Magdaleny v Norfolku, jak píše web Page Six. Následně ještě princ William a jeho žena Kate Middleton zveřejnili na svých sociálních sítích rozkošný černobílý snímek svých tří dětí.

Princ William (41) a princezna Kate (41) se vánočně pochlubili svými třemi dětmi. Princové George (10) a Louis (5) se s maminkou a tatínkem sladili do královské modři, princezna Charlotte oblékla tmavě zelený kabátek v barvě Williamovy kravaty a celá rodina se vypravila na tradiční ranní bohoslužbu na Boží hod.

Mše se konala, jak uvádí Page Six, v kostele Máří Magdaleny v Norfolku. Půvabná princezna z Walesu si nasadila klobouk od Juliette Botterill Millinery, oblékla kabát od Alexandera McQueena a obula botky Gianvito Rossi. Elegantní model doplnila diamantovými náušnicemi se safíry, které patřívaly princezně Dianě.

Cesta ke kostelu byla lemována davy fanoušků, se kterými se královský průvod v čele s Karlem III. a Camillou srdečně zdravil. William s Kate následně na svém Instagramu vyvěsili černobílou fotku svých dětí s přáním veselých Vánoc všem. Příspěvek rychle stihl nasbírat přes milion lajků.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy