Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Drama před domem Agáty Hanychové. Rvačka mezi Dopitou a Soukupem, oba skončili v nemocnici

Agáta Hanychová měla dost perný rok.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
napadení

U Agáty Hanychové musela zasahovat policie. Jak zjistila redakce eXtra.cz, při předávce nejmladší dcery Rozárky došlo k vyhrocené potyčce, při které létaly pěsti. Podle důvěryhodného zdroje se Jaromír Soukup porval se současným partnerem Hanychové Miroslavem Dopitou. Oba dva skončili v nemocnici. 

To, že vztah Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa je již několik měsíců pod bodem mrazu, není žádnou novinkou. Situace je však mnohem vyhrocenější, než se zdá. Podle důvěryhodného zdroje redakce eXtra.cz došlo v pondělí večer k potyčce mezi Miroslavem Dopitou a Jaromírem Soukupem. 


Jaromír Soukup měl přijet před dům své bývalé partnerky a došlo k předávce jejich společné dcery Rozárky. Ve chvíli, kdy už se podnikatel chystal k odjezdu, zahlédl Dopitu, což ho vytočilo. Měl se vrátit, otevřít si branku, proniknout na soukromý pozemek a začít pokřikovat: "Dopito, pojď ven!".

Doporučené video: Rozhovor s Agátou Hanychovou.


Oba dva skončili v nemocnici

Následně se do sebe dvojice měla pustit a vše se semlelo velmi rychle. Do pár minut na místo dorazilo hned několik policejních aut. Zasahovat musela i záchranná služba - oba dva byli převezeni do nemocnice.


To, že k incidentu skutečně u domu Hanychové došlo, potvrdila naší redakci i policie. "Mohu potvrdit, že po devatenácté hodině jsme skutečně zasahovali na Praze 6 v Suchdole ve vámi dotazované ulici u nahlášeného konfliktu dvou mužů. Okolnostmi tohoto případu se budeme dále zabývat. Zjišťujeme skutečnosti vedoucí k objasnění celé věci," uvedla pražská policejní mluvčí Kristýna Zelinková s tím, že totožnost mužů nemůže v souladu se zákonem prozradit.

Rvačku dokládají i slova mluvčí pražské záchranky Jany Poštové. "Mohu potvrdit, že jsme zasahovali v Suchdole u případu napadení dvou mužů. Oba jsme po ošetření následně s drobnými poraněními transportovali do nemocnice k další péči,“ sdělila eXtra.cz Poštová.

Glosa: Love Island jako semeniště influencerů. Místo lásky se sbírají lajky a sledující

Související články

Další články

Nejnovější kauzy