Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Zdrcená manželka Johnnyho Gaudreaua poslala hokejistovi srdceryvný vzkaz do nebe. Bolestivá slova plná lásky

Hokejista Johnny Gaudreau náhle zemřel.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
fotka s dětmi

Poté, co ve čtvrtek tragicky zemřel hokejista Johnny Gaudreau (†31), se fanouškům ozvala jeho manželka Meredith. Na Instagramu sdílela dojemnou fotku hokejové legendy, jak drží obě své malé děti v náručí. "Byl to nejlepší parťák," komentovala snímek zdrcená manželka.

Slavný hokejový útočník Columbusu Blue Jackets Johnny Gaudreau už bohužel není mezi námi. Ve čtvrtek večer jel na kole se svým bratrem Matthewem (†29), když je srazil opilý řidič, jak informoval web Daily Mail.

Dojemná fotka od manželky

Johnny nebyl jen úspěšný hokejista, ale také milující otec. Nyní se ozvala jeho manželka Meredith, se kterou má dvě malé děti Noua a Johnnyho. S fanoušky se podělila o dojemný snímek, u kterého nezůstane jedno oko suché.

"Absolutně nejlepší táta na světě. Tak pečující a milující. Nejlepší parťák, se kterým jsem procházela rodičovstvím. John nikdy nezmeškal jedinou schůzku. Byl nejlepší v uspávání dítěte. Miluju, jak moc mu je dcera podobná. Budeš na nás pyšný. Moc tě milujeme, tatínku," vzkázala zesnulému manželovi do nebe.

Zdá se, že fotka je pořízená v den hokejistových 31. narozenin, protože na snímku dominuje obří dort s číslem 31. Dále je v příspěvku vyobrazený sám hokejista, jak má na klíně své dvě malé ratolesti a pořádně se na sebe culí. Post se ihned dočkal krásných komentářů.


O úmrtí informoval také šéf NHL Gary Bettman. „Rodina NHL je šokována a zarmoucena. Johnny si díky svému úžasnému citu pro hru a skvělým dovednostem na ledě vysloužil přezdívku Johnny Hockey, ale byl víc než jen oslnivý hokejista. Byl to milující otec a milovaný manžel, syn, bratr a spoluhráč, kterého si oblíbil každý, kdo měl to štěstí se s ním potkat,“ uvedl v oficiálním prohlášení.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy